Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Formació per aturats

Formació

La formació és una eina indispensable per accedir al món laboral, hi ha dos tipus de formació ben diferenciades a les que podeu accedir per millorar el vostre currículum. Aquestes són la formació contínua i la formació ocupacional.

Si estàs aturat pots aprofitar el teu temps i fer un dels nombrosos cursos de formació ocupacional que s’ofereixen.

Formació Ocupacional

La Formació Ocupacional és un conjunt d'accions de formació professional que tenen per objectiu proporcionar a les persones en situació d'atur, les competències professionals requerides pel sistema productiu.

Són programes formatius teòrico-pràctics que tenen com a finalitat millorar la qualificació professional i/o la inserció laboral, mitjançant la consecució i el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores.

La durada i els continguts dels cursos són variables.

Per accedir-hi has de demostrar que no treballes i estàs inscrit a les Oficines de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Cursos CIFO (Centres d’Innovació i Formació Ocupacional).

Els CIFO permeten millorar les competències de les persones i consolidar l’acreditació de les qualificacions obtingudes, o sigui, faciliten l’accés a la formació.

Paral•lelament a la formació especialitzada, des dels CIFO es desenvolupa formació transversal relacionada amb les noves tecnologies, com poden ser els coneixements i les habilitats vinculades a l’ús de les tecnologies TIC.

S’adrecen a:

  • A treballadors/es en situació d’atur que són demandants d’ocupació inscrits a les Oficines de Treball de la Generalitat.
  • Treballadors/es en actiu, en la proporció que es determini en cada cas.

Programes de e-formació UOC-SOC.

S’adrecen:

  • Prioritàriament a persones en situació d’atur
  • També persones que estiguin treballant (en el cas que hi hagi places disponibles).

Es necessita:

  • Estar inscrit/a a la Oficina de treball
  • Tenir adreça de correu electrònic
  • Disposar d’accés a un ordinador amb connexió a internet durant les tres setmanes que dura el curs.
See video

Enllaços

Mapa Jove

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.07.2018

Borsa jove ofertes de treball Assesoria Orientació Académica Ajuts i subvencions Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Assessoria Orientació Acadèmica Cicle aprèn idiomes Tallers recerca feina per internet Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Guia Jo vull ser Guia després de l´ESO