Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Prova d'accés al Cicle Formatiu de Grau Mitjà Esportiu

El Departament d'Ensenyament convoca les proves de caràcter general d'accés al grau mitjà dels ensenyaments esportius per a les persones que volen accedir a cicles de grau mitjà d'ensenyaments esportius i no tenen la titulació necessària.
L'objectiu de la prova de grau mitjà és que la persona aspirant demostri que posseeix les capacitats de coneixements i les habilitats per cursar amb aprofitament els ensenyaments pels quals opta.
Per inscriure's a les proves d'accés al grau mitjà cal tenir complerts 17 anys o complir-los durant l'any de la prova.

Descripció de la prova
La prova té tres parts:
Part comunicativa i social: comprèn les matèries de competència en llengua catalana, competència en llengua castellana, competència en llengua estrangera (anglès o francès) i competència social i ciutadana.
Part científica i tecnològica: comprèn les matèries de competència d'interacció amb el món físic i de competència en tecnologia.
Part matemàtica: comprèn la matèria de competència matemàtica.

El temps de realització és de 4 hores, que es distribueixen en 2 blocs temporals. En el primer bloc la competència en llengua catalana i en llengua castellana, la de llengua estrangera i la social i ciutadana. En el segon bloc la competència matemàtica, la d'interacció amb el món físic i la de tecnologies.

Enllaços

Mapa Jove


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.07.2018

Borsa jove ofertes de treball Assesoria Orientació Académica Ajuts i subvencions Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Assessoria Orientació Acadèmica Cicle aprèn idiomes Tallers recerca feina per internet Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Guia Jo vull ser Guia després de l´ESO