Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Prova d'accés al Cicle Formatiu de grau superior d'arts plàstiques i disseny

El Departament d'Ensenyament convoca les proves d'accés a cicles formatius de grau superior d'arts plàstiques i disseny per a les persones que volen accedir a un cicle de formació específica de grau superior d'arts plàstiques i disseny.

La prova d'accés s'organitza com una única prova amb una part comuna i una altra d'específica. L'objectiu de la part comuna és acreditar la maduresa en relació amb els objectius del batxillerat i, el de la part específica, demostrar les aptituds i els coneixements artístics necessaris per cursar amb aprofitament els ensenyaments d'arts plàstiques i disseny.

Estructura de la prova: 

La prova s'estructura en dus parts: 
- Part comuna: Comprèn les matèries de llengua catalana, llengua castellana, llengua estrangera (anglès, francès o alemany) i una quarta a escollir entre història i matemàtiques.

Cal tenir present que la superació d’aquesta part de la prova també pot donar accés a cicles de formació professional únicament en el cas d’haver-se examinat de matemàtiques.

- Part específica: Consta d'un exercici de cadascuna de les dues matèries de la modalitat d'arts del batxillerat, que l'aspirant pot triar entre les següents: dibuix artístic, dibuix tècnic, cultura audiovisual i volum.

Enllaços

Mapa Jove

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.05.2015

Borsa jove ofertes de treball Assesoria Orientació Académica Ajuts i subvencions Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Assessoria Orientació Acadèmica Cicle aprèn idiomes Tallers recerca feina per internet Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Guia Jo vull ser Guia després de l´ESO