Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Biblioteca de documents

Secció: (250 documents)

Publicacions

icon Estudiar a l'estranger (1 documents)
icon Eurodesk (2 documents)
icon Europass (2 documents)
icon Joventut en Acció (19 documents)
icon Mobilitat juvenil (51 documents)

Estudis sobre mobilitat juvenil i migracions

icon Treballar a Europa (13 documents)
icon Treballar a Europa (6 documents)
icon Treballar fora d'Europa (0 documents)
icon Voluntariat (4 documents)

Documents en la secció:

Tríptic amb les experiències de quatre joves que han participat en una activitat solidària

Des del Consell de la Joventut de Barcelona tornen a editar la seva guia de Salut i Viatges, un recurs d’utilitat per a les entitats juvenils que desenvolupin les seves activitats a l’estranger, aquest cop amb més informacions útils i continguts actualitzats.

En aquesta guia els i les joves podran trobar diferents recursos que els permetran gaudir del viatge evitant riscos innecessaris. La guia Salut i Viatges explica, entre d’altres coses, com ha de ser la consulta al metge abans i després del viatge, els centres de vacunació i la documentació necessària, les diferents modalitats d’assegurança mèdica o proporciona consells sobre menjar, aigua i condicions climàtiques.

El contingut de la guia ha estat revisat i actualitzat per les diferents entitats que formen el Grup de Treball de Salut del Consell de la Joventut de Barcelona.

Guia de beques i recursos sector cultural i artístic IETM

Europa: un continent amb milers d'anys d'història, un ric patrimoni cultural i alguns dels paisatges més impressionants del món. Tantes coses que el viatger pot descobrir i explorar! I tot això, molt més fàcilment gràcies a la Unió Europea. Moltes fronteres interiors de la UE es poden creuar sense detenir-se en cap control i l'euro li facilita la cerca de bones ofertes en anar de compres. Pot obtenir assistència sanitària amb facilitat en cas necessari, i pot viatjar amb el seu gos o el seu gat. Si viatja amb cotxe, el seu permís de conduir i la pòlissa del segur del seu automòbil, expedits en un país de la UE, són vàlids en tots els altres països. I cada vegada és més barat utilitzar el telèfon mòbil a l'estranger. En aquest fullet trobarà més informació, consells útils i un mapa de Europa.

La vuitena publicació de la col·lecció ‘Sèrie Drets Humans Emergents' de l'Institut de Drets Humans de Catalunya està dedicada a l'Enfocament Basat en els Drets Humans en la cooperació al desenvolupament (EBDH), així com a la relació existent entre drets humans i desenvolupament.

Aquesta publicació té l'objectiu de donar suport als esforços que els diversos actors de la cooperació al desenvolupament i els drets humans han vingut fent en els últims anys en el procés d'incorporació de l'EBDH en les seves polítiques, programes i projectes.

S'estructura en tres capítols i unes reflexions finals:

. Drets humans i desenvolupament: dos camins que convergeixen

. L'enfocament basat en drets humans

. Reptes de la incorporació de l'EBDH en la cooperació per al desenvolupament

Font: Diputació de Barcelona

Aquesta publicació es centra en la situació passada, actual i futura de nens/nenes i joves en la Unió Europea, tractant assumptes que van des de l'assistència a l'escola, participació en activitats esportives i d'oci, emancipació i entrada al mercat laboral.

Nova guia del programa Erasmus+ 2015

L’INJUVE ha publicat un estudi sobre la emigració dels joves dins del context de la crisi.

Europa 2013: un resum de l'Eurostat

Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove