Esdeveniment de l'agenda

5º Premi Literari 'la Caixa' / Plataforma

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: literatura, premis
Temàtica activitat del calendari: literatura juvenil, narrativa, premis
Tipus entrada al calendari: Literatura
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dilluns 12 de setembre de 2016 al diumenge 15 de gener de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 12/9/2016 al 15/1/2017

Plataforma Editorial i l'Obra Social "la Caixa" convoquen la 5ª edició del Premi Literari "la Caixa" / Plataforma, dirigit a escriptors entre 14 i 30 anys, amb l'objectiu de promoure la literatura entre els joves.

Les obres han d'ajustar-se al gènere de la novel·la juvenil i han d'estar escrites en castellà o en català. Han de ser inèdites i no poden haver estat premiades en cap altre certamen, ni poden estar pendents del veredicte d'un altre jurat.

L'extensió de les obres serà d'un mínim de 80 pàgines i d'un màxim de 400 pàgines, grandària DIN A4, mecanografiades a doble espai amb tipografia Times New Roman cos 12. Els participants hauran d'enviar la seva obra en format Word o processador de textos equivalent a la següent adreça de correu electrònic premioneo@plataformaeditorial.com. En l'assumpte del missatge s'indicarà: "Per al Premi Literari "la Caixa" / Plataforma". La novel·la haurà d'anar signada amb pseudònim.

Requisits

Podran participar en el certamen tots aquells escriptors que, abans del 15 de gener de 2017, tinguin entre 14 i 30 anys.

Dotació

L'obra guanyadora serà premiada amb 3.000 euros i, a més, serà publicada dins del segell juvenil Plataforma Neo, en un tiratge mínim de 3.000 exemplars.
 

Adreça

Plataforma Editorial, SL

C/ Muntaner, 269, Entresòl 1º

08021 Barcelona

93.494.79.99

neo@plataformaeditorial.com

www.plataformaneo.com/lacaixa


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.09.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove