Esdeveniment de l'agenda

Arriben les beques SEPI-Airbus per "volar" després de la universitat

Temàtica activitat del calendari: Pràctiques, Sevilla, aeronaútica
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: pràctiques
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del dilluns 15 de gener de 2018 al dimecres 31 de gener de 2018
Dates d'inscripció
Del divendres 1 de desembre de 2017 al diumenge 7 de gener de 2018
Descripció

Un total de 20 candidats es beneficiaran de formació pràctica als centres de treball d'Airbus i Alestis a Sevilla, i rebran una remuneració mensual de 920 euros.

Si has acabat els teus estudis universitaris o ets a punt de fer-ho, és possible que amb l'arribada de l'any nou et plantegis què vas a fer ara. Si és així, no perdis l'oportunitat de volar professionalment amb una de les beques que, com cada any, convoca la Fundació SEPI i Airbus. A aquesta edició de 2018, s'han convocat un total de 20 ajudes de pràctiques d'un any de durada, que es duran a terme en qualsevol dels centres de treball que Airbus i Alestis tenen establerts a Sevilla.

A més de les pràctiques, cada becari tindrà dret a accedir a la realització d'un Màster Business Administration (MBA) en l'especialitat aeronàutica i que es desenvoluparà íntegrament en anglès. El cost d'aquest màster és de 8.000 euros i, segons recullen les bases d'aquesta convocatòria, haurà de ser assumit per cada becari.

Si estàs interessat a aconseguir una d'aquestes beques, t'interessarà saber que és necessari haver finalitzat estudis universitaris en enginyeria tècnica o superior, o un màster en àrees relacionades amb l'enginyeria, en alguna universitat reconeguda a nivell europeu.

També poden aplicar a aquestes beques tots aquells estudiants d'una enginyeria superior o de màster que, a la finalització del termini de sol·licitud d'aquesta convocatòria, hagin aprovat totes les assignatures necessàries per a l'obtenció del títol que correspongui, amb excepció del seu projecte fi de carrera.

Així mateix, és requisit obligatori comptar amb un alt nivell d'anglès (Advanced o equivalent), haver finalitzat els estudis universitaris amb posterioritat al 31 de desembre de 2014, i haver nascut amb posterioritat al 31 de desembre de 1987.

Les sol·licituds s'enviaran a través de la pàgina web de la Fundació SEPI fins al proper 7 de gener.

Les proves de selecció es duran a terme a Madrid i Sevilla, i consistiran en:

  • un conjunt de proves d'actitud i de competències,
  • així com d'una entrevista personal amb el jurat.
Informació complementària
Professorat: 

Les dates de REALITZACIÓ són ficticies.

Consulta amb l'entitat organitzadora


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.01.2018
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove