Esdeveniment de l'agenda

Beca de formació pràctica per a universitaris en política agrícola comuna

Temàtica activitat del calendari: Beques, Pràctiques, agrícola
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, pràctiques
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Dimarts 9 de octubre de 2018, durant tot el dia
Dates d'inscripció
Del dimecres 26 de setembre de 2018 al dimarts 9 de octubre de 2018
Descripció

El Fondo Español de Garantia Agrària O.A. (FEGA) ofereix set beques de formació pràctica destinades a titulats universitaris a fi de contribuir a la seva formació en l'àmbit de la Gestió Pública relacionada amb la Política Agrícola Comuna (PAC) de la Unió Europea.

D'acord amb les activitats i funcions del FEGA, es convoquen beques en l'àmbit de la Gestió Pública a les quals podran concórrer les persones que acreditin estar en possessió de qualsevol de les següents titulacions:

  • Dues beques en l'àmbit de Gestió Pública per a titulats de grau en Economia, Ciències Empresarials, Administració i direcció d'empreses, Administració i Gestió Pública, o Direcció i gestió Pública.
  • Cinc beques en l'àmbit de Gestió Pública per a Enginyers Agrònoms, titulats de grau en Veterinària, Enginyeria en Ciències Agronòmiques, Enginyeria Agrícola, Enginyeria Agroambiental, Enginyeria Ambiental, Enginyeria del Mitjà Natural, o Enginyeria Forestal.

Cada candidat solament podrà sol·licitar una beca, optant per una de les àrees de coneixement assenyalades, havent de marcar la casella corresponent en el formulari de sol·licitud.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.09.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove