Esdeveniment de l'agenda

Beques Adams per a preparar oposicions

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, oposicions
Temàtica activitat del calendari: Beques, Formació, Pràctiques, oposicions
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 8 de gener de 2019 al dijous 31 de gener de 2019
Descripció

En aquest curs 2018-2019, per desè any consecutiu, ADAMS Formación segueix amb el programa de beques amb la intenció d'afavorir a col·lectius específics la preparació per a l'accés a l'Ocupació Pública.

Tornen a duplicar el nombre de beques passant a adjudicar 390 per a persones que estiguin en situació de desocupació o també (a partir d'aquesta pròxima convocatòria) tinguin ingressos no superiors al IPREM (Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples) i vulguin preparar una oposició.

D'aquestes 390 beques, al setembre han adjudicat 195 i al gener de 2019 s'obre el termini per a adjudicar altres 195.

Aquestes beques es destinen al sistema de preparació en classes presencials o cursos online. La beca ascendeix al 50% de les mensualitats, no sent acumulable a altres possibles descomptes.

La beca inclou els llibres que componen la modalitat conjunta de l'oposició en la qual es matricula. En el cas del curs online s'inclou enviament del temari en format lliuro.

La beca s'atorgarà per a un període de 10 mesos. En fer-se efectives les beques del primer termini el 2 de novembre de 2018, s'extingiran el 31 d'agost de 2019. En el cas del segon termini, s'extingiran el 31 de desembre de 2019.

Per a participar has de presentar la sol·licitud del 8 al 31 de gener de 2019.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.01.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove