Esdeveniment de l'agenda

Beques Amancio Ortega a Canadà per professors recentment titulats

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Canadà, professors
Tags: formació
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del divendres 1 de setembre de 2017 al dissabte 30 de juny de 2018
Dates d'inscripció
Del dilluns 29 de maig de 2017 al dilluns 10 de juliol de 2017
Descripció

La Fundació Amancio Ortega ofereix a 50 professors la possibilitat de formar-se a Canadà durant un any acadèmic. El programa està dirigit als qui hagin realitzat el Màster Universitari en Formació de Professorat d'ESO, Batxillerat, FP i Ensenyament d'Idiomes durant 2015/2016 i 2016/2017.

El contingut del programa, que aquest any compleix la seva primera edició, està estructurat en un mòdul acadèmic i un altre pràctic, segons s'ha dissenyat per les autoritats educatives canadenques del districte d'Ottawa-Carleton i la Fundació Amancio Ortega.

Els professors seleccionats viatjaran a Canadà al setembre i començaran un trimestre de formació en competències per a la pràctica de la docència i en anglès per a ús educatiu. Aquesta primera part del programa estarà impartida pel districte escolar d'Ottawa-Carleton, la Universitat d'Ottawa i la Universitat de Queens (Kensington), entre altres centres col·laboradors.

Després de completar aquest mòdul els professors s'incorporaran a un centre públic del districte d'Ottawa (Ontario) per a la realització de pràctiques. Amb la finalitat de que la immersió en la cultura del país sigui integral, els docents residiran amb famílies locals i participaran activament en la vida acadèmica del centre.

Per participar es requereix que els docents tinguin una nota mínima de 8 en el Màster i un nivell igual o superior al B1. A més, per ser seleccionats hauran de defensar un projecte d'aplicació escolar davant un comitè d'especialistes.

La Fundació Amancio Ortega cobreix la totalitat del cost del programa, la qual cosa inclou viatge, formació acadèmica i pràctica, allotjament i manutenció, segur mèdic i de responsabilitat civil i una assignació mensual. El termini d'inscripció estarà obert fins al proper 10 de juliol.

Més informació aquí.

Font: Mastermas


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.06.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove