Esdeveniment de l'agenda

Beques ampliació estudis postgrau estranger - Fundació Ramón Areces

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Economia, dret, estranger, estudis
Tags: Estudiar a l'estranger, beques, economia
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del divendres 1 de febrer de 2019 al divendres 8 de març de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 1 de febrer de 2019 al divendres 8 de març de 2019
Descripció

La Fundació Ramón Areces convoca concurs d'adjudicació de 22 beques per a l'ampliació d'estudis de postgrau en universitats i centres de recerca a l'estranger, durant el curs 2019-2020, sobre temes de:

- Economia en les àrees de: Economia pública. Història econòmica. Política econòmica. Economia de l'empresa. Distribució comercial. Economia internacional. Economia de l'educació.
- Dret de la Unió Europea.

La durada mínima d'aquesta ajuda serà un curs acadèmic, susceptible de pròrroga per un curs més, subjecta a la decisió del Patronat de la Fundació Ramón Areces i prèvia sol·licitud de l'interessat.

La sol·licitud haurà d'emplenar-se per complet entre l'1 de febrer i el 8 de març de 2019 i acompanyar-se de tota la informació requerida, amb les excepcions que s'indiquen en l'apartat V de la convocatòria.

Requisits:
- Nacionalitat espanyola.
- Estar en possessió d'un títol de llicenciat/da, grau o màster expedit per una universitat espanyola o d'un títol similar d'una universitat estrangera.
- Haver obtingut un grau universitari en un país de l'Espai Europeu d'Educació Superior acreditant, mitjançant la presentació de l'expedient acadèmic complet, la finalització dels estudis abans de la data de tancament de la convocatòria.
- Haver obtingut un grau universitari en un país no pertanyent a l'Espai Europeu d'Educació Superior i acreditar l'homologació del mateix per part del Ministeri d'Educació i Formació Professional.
Podran sol·licitar la beca, així mateix, aquells estudiants que, al llarg del curs acadèmic 2018/2019, es trobin cursant l'últim any d'alguna de les titulacions esmentades en una universitat espanyola o d'un país de l'Espai Europeu d'Educació Superior.
- Acreditar, abans de la data que s'indica en l'apartat V de la convocatòria, la seva admissió en el programa d'estudis proposat o en el centro en on durà a terme la recerca per a la qual se sol·licita la beca.
- Coneixement excel·lent de l'idioma en el qual es desenvolupin els estudis o recerca.
- No ser beneficiaris de cap beca, ajuda econòmica, crèdit, o qualsevol altra assignació de similar naturalesa, d'institucions i fundacions públiques o fundacions privades, durant el gaudi de la beca.

Dotació econòmica: 1.650 euros mensuals.

Altres despeses subvencionades per la Fundació Ramón Areces:

- Despeses d'inscripció i matrícula en la universitat o centre estranger de què es tracti.
- Despeses de viatge anual, d'anada i volta, en classe turista, entre el lloc de residència habitual del titular de la beca i el centre d'estudis a l'estranger.

Més Informació: http://fundacionareces.es/fundacionareces/cargarAplicacionAgendaEventos.do?idTipoEvento=3&identificador=2269&nivelAgenda=2

 

Font: INJUVE


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.01.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove