Esdeveniment de l'agenda

Beques de pràctiques FARO a Europa, Estats Units i Canadà

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Pràctiques a l'estranger
Tags: beques, pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del divendres 6 de octubre de 2017 al diumenge 31 de desembre de 2017
Dates d'inscripció
Del divendres 6 de octubre de 2017 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

Entitat organitzadora: Ministeri d'Educació, Cultura i Esport del Govern d'Espanya

Els participants en aquest programa duran a terme pràctiques formatives en empreses de l'estranger donant un primer contacte amb la realitat professional en un context internacional i es contribueix a augmentar la empleabilidad dels futurs estudiants.

 

Destinataris:

• Estudiants espanyols i estrangers menors de 30 anys, amb residència legal a Espanya i que estiguin cursant estudis en una universitat espanyola.

• Estar matriculats en ensenyaments universitaris conduents a l'obtenció d'un títol de Grau, Màster, Enginyeria, Enginyeria Tècnica o Arquitectura Tècnica, i haver superat un mínim del 70 per cent dels crèdits necessaris per a l'obtenció d'aquest títol.

• Estudiants que duguin a terme un projecte de finalització de carrera establert en plans d'estudis universitaris oficialment reconeguts.

• Els candidats hauran de complir amb els requisits d'entrada i estada exigits als països de destinació, prèviament a la seva incorporació.

• No podran haver estat beneficiaris amb anterioritat d'una beca de Mobilitat (Argo, Faro, Integrants), o qualsevol altra ajuda finançada per Ministeri d'Educació, Cultura i Esport amb el mateix objecte o finalitat.

Data límit: 31/12/2017

Més informació: http://becasfaro.es/index.php


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.10.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove