Esdeveniment de l'agenda

Beques Europees de Recerca i Mobilitat

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Europa, estudis, recerca
Tags: beques, europa, recerca
Tipus entrada al calendari: Investigació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 29 de novembre de 2016 al dimecres 1 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dimarts 29 de novembre de 2016 al dimecres 1 de març de 2017
Descripció

La Fundació Acadèmia Europea de Yuste convoca 10 Beques Europees de Recerca i Mobilitat en Estudis Europeus Premi Europeu Carlos V - Sofia Corradi - Mamma Erasmus, en règim de concurrència competitiva, d'acord conlos principis d'objectivitat, transparència, igualtat, no discriminació i publicitat.

Les Beques Europees de Recerca i Mobilitat estan destinades a afavorir:

  • L'estudi i la recerca documental en l'àmbit europeu per a la preparació de la contribució que ha de presentar-se en el marc del VIII Seminari Doctoral d'Estudis Pluridisciplinares sobre l'Europa Contemporània, organitzat en col·laboració amb la Xarxa de Recerca SEGEI1 (Soci-Economic Governance and European Identity) i la Universitat d'Extremadura que tindrà lloc en el Real Monestir de Yuste (Extremadura) entorn de juny de 2017.
  • La publicació de la contribució de cada investigador en una obra conjunta que reuneixi els resultats de les recerques realitzades en el marc de la present convocatòria.
  • La mobilitat dels investigadors per a la seva participació en el seminari i per assistir al posterior acte de presentació de la publicació de les recerques.

El tema de recerca de la convocatòria 2016 versa, des d'una perspectiva multidisciplinària, sobre "Paz i Valors Europeus com a possible model d'integració i progrés en un món global".

Més informació aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove