Esdeveniment de l'agenda

Beques per formar a periodistes mediambientals de WWF i Agència EFE

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, medi ambient
Temàtica activitat del calendari: Beques, Periodisme, mediambient, periodisme mediambiental
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dissabte 1 de juliol de 2017 al dissabte 30 de juny de 2018
Dates d'inscripció
Del dilluns 1 de maig de 2017 al dijous 8 de juny de 2017
Descripció

Els estudiants dels dos últims cursos de Grau o Prostrat de Periodisme o Comunicació Audiovisual ja poden presentar la seva sol·licitud per optar a la beca convocada per WWF i l'Agència EFE per realitzar pràctiques formatives amb la finalitat d'adquirir coneixements especialitzats en matèria de medi ambient i canvi climàtic.

La beca té una durada d'un any –des de l'1 de juliol de 2017 al 30 de juny de 2018-, havent de fer les pràctiques durant els primers vuit mesos en EFEverde per passar després a WWF de l'1 de març al 31 de maig de 2018 i realitzar l'últim mes en EFEverde a la seu central de l'Agència EFE. La formació serà de dilluns a divendres i en horari continuat amb la finalitat de facilitar que l'estudiant compatibilitzi la beca amb la seva formació acadèmica.
 

Durant l'any de gaudi de la beca, el candidat seleccionat percebrà una borsa d'estudis (se li aplica retenció fiscal per IRPF i la cotització a la Seguretat Social corresponent), que està dotada amb 7.200 euros. Aquesta quantitat es distribuirà en 12 mensualitats.

Els estudiants interessats en aquestes beques han de complir una sèrie de requisits com estar matriculat en els dos últims cursos de Grau de Periodisme i/o de Comunicació Audiovisual o bé estar realitzant un postgrau sobre la matèria en alguna universitat espanyola. A més, s'exigeix que el candidat estigui inscrit en els departaments de pràctiques de les universitats i que mantingui el vincle amb la institució acadèmica durant tot el període formatiu.

Els alumnes que compleixin els requisits poden presentar la seva sol·licitud fins al proper dia 8 de juny a les 17.00 hores a través del correu electrònic escuela@efe.es indicant la referència Beca EFE/WWF. En l'e-mail cal adjuntar el currículum i la fotocòpia de la matrícula del curs 2016-2017 en les titulacions exigides, així com una fotocòpia del DNI o passaport.

Els candidats igualment hauran de remetre una infografia plana o animada, el tema de la qual haurà de girar sobre el ‘Canvi climàtic un problema proper. Impactes ambientals a Espanya’. Aquests treballs, que han de ser inèdits, podran ser publicats per EFEverde/EFEfuturo a les seves xarxes socials o webs.

Després de tancar-se el període de sol·licituds, s'escometrà el procés de selecció per triar a tres finalistes, que podran ser cridats a una entrevista personal. El nom dels seleccionats es donarà a conèixer el dia 19 de juny.

Els dos finalistes que no hagin obtingut la beca rebran un esment d'honor per la qualitat dels treballs presentats, a més de passar a formar part de la llista de reserves per si hi hagués alguna renúncia.

 

Més informació aquí.

 

Font: Aprendemas.com


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove