Esdeveniment de l'agenda

Beques Fundació SEPI i Red Eléctrica per a universitaris

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Pràctiques, empresa
Tags: beques, pràctiques
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimecres 1 de novembre de 2017 al dimarts 31 de juliol de 2018
Dates d'inscripció
Del dilluns 19 de juny de 2017 al dimarts 29 de agost de 2017
Descripció

Els qui hagin obtingut la titulació universitària després de l'any 2013 o aquells als quals solament els quedi per aprovar 30 crèdits per acabar la carrera poden sol·licitar les 61 beques del Programa Fundació SEPI - Red Eléctrica d'Espanya Pràctica + 2017. Aquestes pràctiques es desenvoluparan a partir del proper 1 de novembre durant un període de nou mesos en diferents centres de la REE distribuïts per Espanya.
 

Els interessats a realitzar aquestes pràctiques podran presentar la seva sol·licitud fins al proper 29 d'agost a través de la pàgina web de la Fundació SEPI. Els seleccionats seran convidats a assistir a les entrevistes que es duran a terme a Madrid, previsiblement la segona quinzena de setembre.

Els beneficiaris de les beques Fundació SEPI – REE 2017 cobraran una dotació econòmica que oscil·larà entre els 750 i 1000 euros mensuals, menys retencions de la Seguretat Social, en funció de si els becaris han finalitzat els estudis o si encara tenen crèdits pendents per aprovar. A més, comptaran amb una assegurança d'accidents i amb el suport i orientació d'un tutor que s'assignarà a cadascun per fer seguiment de l'exercici de la formació pràctica.

Entre les obligacions dels becaris es troba remetre a la Fundació SEPI un informe cada trimestre sobre el desenvolupament del seu procés de formació en l'empresa.

Per optar a aquestes beques cal complir una sèrie de requisits i tindran preferència els candidats que tinguin alguna discapacitat d'un 33% o superior (consultar tota la informació a les bases de la convocatòria). A més d'haver obtingut el títol universitari requerit en cada cas en els últims quatre anys o almenys solament quedar-los un màxim de 30 crèdits per finalitzar la carrera (consultar titulacions requerides), han de tenir un nivell mitjà alt d'anglès i es valorarà tenir coneixements de francès.
 

Els candidats han d'haver nascut després de 1989 i estar disposats a establir en el lloc on se li adjudiqui la beca.

No s'acceptaran candidatures d'aquelles persones que ja hagin estat beneficiaris de beques d'aquesta fundació o que hagin renunciat a una d'elles en alguna ocasió. A més, aquestes beques són incompatibles amb el cobrament de les prestacions per desocupació o de qualsevol altre tipus de beca similar.

La preselecció es realitzarà tenint en compte la mitjana acadèmica ponderada, el nivell d'anglès, les pràctiques, els coneixements informàtics i els cursos complementaris que hagin realitzat. Posteriorment, els membres del jurat realitzaran una entrevista als seleccionats per avaluar si són aptes per a la beca així com el seu nivell d'anglès.

 

Més informació aquí.

 

Font: Aprendemás


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 21.06.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove