Esdeveniment de l'agenda

Beques per organitzar esdeveniments sobre futbol contra el racisme

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Beques i pràctiques aquí
Dates de realització
Del dijous 10 de octubre de 2019 al dijous 24 de octubre de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 16 de juliol de 2019 al diumenge 11 de agost de 2019
Descripció

La xarxa FARE - El futbol contra el racisme a Europa - coordina les accions contra el racisme als estadis de futbol i als voltants d'Europa.

L’objectiu de les beques és donar suport a les organitzacions per dur a terme esdeveniments nacionals i internacionals relacionats amb la discriminació i impulsar debats sobre la inclusió social del futbol durant les setmanes #Football People entre el 10 i el 24 d’octubre del 2019.
 

Les subvencions de l’esdeveniment donen suport a l’organització de conferències, taules rodones, esdeveniments de taules rodones, festivals, etc., que seran els aspectes més destacats de la campanya.
A més del suport financer, Fare pot ajudar els sol·licitants a desenvolupar el programa, a trobar ponents internacionals i generar publicitat per al seu esdeveniment.

Més informació a https://farenet.org/campaigns/footballpeople-action-weeks/event-grants/

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 16.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove