Esdeveniment de l'agenda

Beques a Universitats Australianes 2018

Temàtica activitat del calendari: Austràlia, Beques
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, estranger
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 8 de gener de 2018 al dilluns 31 de desembre de 2018
Descripció

La Universitat de Monash, la de Adelelaide, o la de Newcastle...

En aquest moment hi ha quatre programes d'ajudes amb termini de sol·licitud disponible per estudiar al país més gran d'Oceania.

L'any 2018 està molt a la vora, i si entre els teus propòsits d'Any Nou està el poder marxar-te a l'estranger a través d'una beca d'estudis, no et perdis aquestes quatre convocatòries de beques amb destinació Austràlia.

Universitat de Monash

Aquest programa de beques es va obrir el passat mes d'octubre, i va destinat a estudiants estrangers que comptin amb un expedient acadèmic brillant. En total, s'han convocat 31 beques per cursar estudis de grau i postgrau en aquest prestigiós centre acadèmic, que aquest any ha ocupat el lloc 74 en el Times Higher Education World University Rànquings. Cadascuna de les beques està dotada amb una quantia de fins a 50.000 dòlars australians, que són exactament 33.179,86 euros, basant-se en carreres i titulacions de cinc anys de durada. En total, 10.000 dòlars australians (6.635,97 euros) per cada curs que els alumnes gaudeixin d'una d'aquestes becas. El termini d'enviament de candidatures estarà obert fins al 15 de gener de 2018, per a candidats que vagin a gaudir d'una d'aquestes beques a partir del primer semestre del proper any 2019.

Universitat d'Adelaide

Una altra prestigiosa universitat australiana que convoca beques per al proper any 2018 és la Universitat d'Adelaide. En aquest cas, les ajudes van destinades a estudiants internacionals que desitgin cursar estudis de postgrau durante un període de dos anys. Totes les beques inclouen el pagament de la matricula completa durant els dos anys que duri el màster, o durant tres anys, per a estudiants que cursin estudis de doctorat. Això sí, per poder optar a una d'aquestes ajudes és en possessió d'un títol equivalent a l'australià de primer grau, i a més, s'exigeix un bon nivell d'anglès, i que la persona triada sigui nominada per un supervisor principal i degà ejecutivo.si estàs interessat en aquestes beques, pots enviar la teva candidatura a través de la web d'aquesta universitat, havent de completar els dos formularis de sol·licitud que s'exigeixen en aquest procés. El termini de sol·licitud està permanentment obert.

Universitat de Newcastle

Encara que pugui semblar-ho, aquestes beques no tenen com a destinació el Regne Unit, sinó que van destinades a cursar estudis de grau en la Facultat d'Enginyeria i Medi ambient del campus Callaghan de la Universitat de Newcastle, una universitat pública australiana situada en Nova Gal·les del Sur. S'han convocat 100 beques per a estudiants internacionals, i cadascuna de les ajudes estarà dotada amb un total de 5.000 dòlars australians (3.253 euros) per cada any d'estudi en aquesta universitat. Per poder optar a una d'aquestes ajudes és necessari demostrar un excel·lent nivell d'anglès a través del TOEFL Certificate. I també és necessari estar prèviament inscrit en un programa de grau de la Facultat d'Enginyeria i Medi ambient d'aquesta universitat. Si estàs interessat/ada en una d'aquestes beques, has d'enviar tota la documentació i l'imprès de sol·licitud online, a través de la pàgina web de la Universitat de Newcastle. De moment no hi ha data límit per a la recepció de noves sol·licituds, segons recullen les bases d'aquesta convocatòria.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Més info a:

http://bit.ly/2CG6flJ

Programa: 

Les dates tant d'inscripció com de realització són fictícies.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb l'entitat organitzadora.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.01.2018
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove