Esdeveniment de l'agenda

Beques USA 2017 Fundació Iberdrola màster energia i medi ambient

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, EEUU, Màster, energia, medi ambient
Tags: beques, medi ambient
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dilluns 19 de desembre de 2016 al divendres 17 de febrer de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 19 de desembre de 2016 al divendres 17 de febrer de 2017
Descripció

La Fundació Iberdrola Espanya convoca el seu programa de beques per a estudis de Màster en Energia i Medi ambient a Estats Units, per a l'any acadèmic 2017-2018.

El Programa Internacional de Beques va dirigit a llicenciats o títol de grau, de nacionalitat espanyola o nord-americana que vulguin realitzar la seva especialització en institucions acadèmiques d'excel·lència nord-americanes a les següents àrees de coneixement: energies renovables, sistema energètic sostenible, medi ambient, tecnologies netes de carbó i gestió d'emissions, eficiència energètica, emmagatzematge d'energia, vehicle elèctric, xarxes de distribució intel·ligents, Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), Tractament de dades (Big Data) i ciberseguretat.

Els aspirants podran optar pels centres: Binghamton University, Oregon State University, Rochester Institute of Technology, University of Connecticut, University of Maine, University of Rochester i Cornell University.

La durada de l'ajuda serà com a màxim d'un any natural. En el procés de selecció es valoraran aspectes com les qualificacions acadèmiques, el currículum, i les cartes de referència que presentin els aspirants, valorant-se especialment les sol·licituds que aportin el certificat acreditatiu d'admissió definitiva en alguna de les universitats pel Fall Term del curs acadèmic 2017-2018.

Més informació:

Beques Iberdrola

Bases de la Convocatòria


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 19.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove