Esdeveniment de l'agenda

Concurs #CedefopPhotoAward 2019

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: concurs, fotografia, pràctiques a l'estranger
Temàtica activitat del calendari: Mobilitat Europea, Pràctiques, concurs, foto
Tipus entrada al calendari: Europa
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del dijous 4 de abril de 2019 al dimecres 1 de maig de 2019
Dates d'inscripció
Del dijous 4 de abril de 2019 al dimecres 1 de maig de 2019
Descripció

El Centre Europeu per al Desenvolupament de la Formació Professional (Cedefop) convoca el #CedefopPhotoAward, un concurs fotogràfic des del qual es convida els estudiants de formació professional, formació professional inicial i contínua i d'aprenentatge d'adults de tota Europa, a reflexionar sobre què significa per a ells la formació professional i il·lustrar les seves experiències.

Els/les estudiants de FP que desitgin participar hauran de formar un equip d'un màxim de quatre membres, que haurà de presentar un relat fotogràfic original compost d'entre quatre i cinc fotografies i d'un text d'un màxim de 100 paraules. Cada equip solament podrà presentar un relat fotogràfic.

Dos equips guanyadors i el/la seu/seva tutor/a viatjaran a Hèlsinki per assistir al sopar de gala de la setmana professional europea (on es mostraran les dues històries guanyadores) el 17 d'octubre i la cerimònia de lliurament del premi el 18 d'octubre de 2019, on es donarà a conèixer el primer guanyador. El tercer premi consistirà en un viatge a Salónica per a l'equip guanyador i un/una professor/a o tutor/a per assistir a la cerimònia d'inauguració del Festival Internacional de Cinema de Salónica el 31 d'octubre de 2019 i a l'obertura de l'exposició #CedefopPhotoAward al Museu del Cinema de Tessalònica l'1 de novembre del 2019.

El Cedefop i la Comissió Europea sufragaran els costos de la participació dels equips guanyadors i els seus professors/tutors en aquests actes (despeses de desplaçament i allotjament de cada viatge). Els relats fotogràfics dels guanyadors i els finalistes s'exposaran en ambdues ciutats (Hèlsinki i Salónica).

Data límit: 1 de maig de 2019

Més informació: http://www.cedefop.europa.eu/it/tags/cedefopphotoaward


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove