Esdeveniment de l'agenda

Curs gratuït d'informàtica: Adri@tic nivell bàsic

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: certificat, curs informàtica
Tags: Sant Adrià de Besòs, cursos, gratis
Organitza: Ajuntament de St. Adrià de B.
Tipus entrada al calendari: Altres formacions
Dates de realització
Del dilluns 2 de octubre de 2017 al dilluns 24 de desembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dilluns 24 de juliol de 2017 al dijous 31 de agost de 2017
Descripció

L’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs organitza els propers mesos d’octubre, novembre i desembre una segona edició del curs Adri@tic, un curs gratuït d'informàtica en què es treballaran 6 competències bàsiques que permetran a l'alumne preparar-se per obtenir un certificat acreditatiu de la competència digital és l’ACTIC.

 

Informació complementària
Públic objectiu: 

Aquest curs s’adreça principalment a usuaris, emprenedors i empreses que volen gaudir d'una autonomia i capacitat crítica sobre l'ús de les noves tecnologies i cerquen augmentar els seus coneixements informàtics

 

Programa: 

Al finalitzar el curs, els alumnes realitzaran una prova telemàtica en el mateix centre. Les persones que superin satisfactòriament la prova obtindran un certificat que emet la Generalitat i que acredita davant qualsevol empresa o administració el nivell 1 o bàsic de competències en TIC (tecnologies de la informació i la comunicació).. Aquesta acreditació  permet quantificar el  coneixement informàtic en el currículum. D'alguna manera, l’objectiu seria similar al cas dels nivells B2, C1 o C2 de català, però en l'àmbit informàtic.

Professorat: 

Les inscripcions ja estan obertes i les persones interessades poden adreçar-se a:
Edifici Besòs (plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n)
Telèfon 93 462 28 74 –smarin@sant-adria.net

ATENCIÓ:

Les dates tant d'inscripcions com de realització són orientatives. Per a més informació poseu-vos en contacte amb l'entitat organitzadora.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.07.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove