Esdeveniment de l'agenda

Descobreix les beques de Periodisme i Comunicació Audiovisual de Fundació Bancària "la Caixa" i l'Agència EFE!

Tags: audiovisuals, beques, comunicació, estranger, pràctiques a l'estranger
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Periodisme, Pràctiques, comunicació audiovisual, estranger
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del divendres 7 de setembre de 2018 al dilluns 17 de setembre de 2018
Dates d'inscripció
Del divendres 7 de setembre de 2018 al dilluns 17 de setembre de 2018
Descripció

La Fundació Bancària "la Caixa" i l'Agencia EFE convoquen 18 beques "la Caixa" adreçades a alumnes d'últim curs de periodisme o comunicació audiovisual d'universitats espanyoles per fer 18 mesos de pràctiques formatives a l'Agència EFE.

Durant els primers nou mesos (del novembre de 2018 al juliol de 2019), les pràctiques es faran a les delegacions de l’Agencia EFE a les diverses comunitats autònomes i durant el segon període de nou mesos (del novembre de 2019 al juliol de 2020), a les delegacions internacionals de l’Agencia EFE a Europa, països iberoamericans, Amèrica del Nord, Àfrica i Àsia.

Requisits:
- Tenir la nacionalitat espanyola.
- Poden demanar la beca els alumnes matriculats de l’últim curs de grau en periodisme i/o comunicació audiovisual amb un mínim de 30 crèdits per cursar.
- La beca s’ha de demanar per fer les pràctiques a la seu de l’Agencia EFE a Madrid i a les delegacions d’Alacant, Barcelona, Bilbao, Màlaga, Múrcia, Palma, Pamplona, Santiago de Compostel·la, Sevilla, Tenerife, València, Valladolid i Saragossa.
- Dominar el castellà i la llengua pròpia o cooficial de la comunitat autònoma en què es facin les pràctiques. Igualment, l’aspirant al programa de beques ha de tenir un bon expedient acadèmic, bons coneixements d’anglès i, si és el cas, de l’idioma necessari per fer les pràctiques a les delegacions internacionals de l’Agencia EFE.
 

El termini de recepció de sol·licituds es tanca el 17 de setembre de 2018!

Més informació: https://obrasociallacaixa.org/ca/educacion-becas/otras-becas/periodismo

Font: la Caixa


Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.09.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove