Esdeveniment de l'agenda

Formació (llarga durada) - "Training Laboratory: Designing Learning for Peace"

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Curs, Formació, Pau, cooperació
Tags: cursos, formació
Tipus entrada al calendari: Solidaritat, Cooperació i Pau
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 1 de agost de 2017 al dissabte 31 de març de 2018
Dates d'inscripció
Del dimecres 19 de juliol de 2017 al diumenge 23 de juliol de 2017
Descripció

El ‘Training Laboratory’, promogut per la Fundació Catalunya Voluntària, consisteix en un curs de formació per el desenvolupament d’aprenentatges dins del marc de l’Educació de la Pau per adreçar dues qüestions molt concretes: l’extremisme i el radicalisme.

El curs es divideix en una part en línia i una part presencial, cadascuna d’aquestes parts està dividida en dues parts.
Les dues formacions en línea tenen una durada de 4 setmanes cadascuna, amb un mòdul formatiu per setmana, en els mesos d’agost i setembre i en els mesos d’octubre i novembre del 2017. Tots els cursos es realitzen en anglès.

El projecte és el resultat de la col·laboració entre 8 entitats no lucratives i no governamentals de 8 països: Letònia, Holanda, Alemanya, Ucraïna, Geòrgia, Armènia, Azerbaijan i Catalunya.

Objectius:
- Reforçar les competències de persones joves, que col·laboren o volen col·laborar amb entitats no lucratives i treballar amb altres persones joves, realitzant funcions de naturalesa formativa, per tal de millorar les seves habilitats a l’hora de dissenyar i dur a terme activitats enfocades en l’apoderament de la gent jove per resistir-se davant de tot tipus d’extremisme i radicalisme.
- Revisar el context de les competències de l’educació per la pau per desenvolupar material educatiu complementari per l’educació de la pau en contra de l’ extremisme i el radicalisme.
-Desenvolupar directrius educatives per la creació d’un entorn pacífic i sostenible.
-Intensificar la cooperació transnacional entre les entitats promotores del projecte i traduir-ho en una implementació sostenible de programes educatius dedicats a lluitar en contra dels extremismes i radicalismes.

Qui pot participar?
En la formació, de 10 setmanes de durada al llarg de 8 mesos, poden participar totes les persones residents a Catalunya, entre 18 i 35 anys inclosos, amb interès en col·laborar amb la FCV en el reforçament de la seva estratègia educativa, d'emprar nous marc teòrics i metodologies educatives no reglades pel desenvolupament de competències clau per a la construcció de la pau.
Cal tenir disponibilitat per realitzar el curs sencer, per participar en les reunions periòdiques un cop al mes, així com tenir un nivell suficient d’anglès (única llengua oficial del projecte) per tal de comunicar-se durant els cursos en línia i presencials.

Què cal fer per participar?
1) Completar la fitxa d’inscripció (que pots trobar a la pàgina web http://www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats)
2) Enviar la fitxa d’inscripció a comunicacio@catalunyavoluntaria.cat abans del 23 de juliol del 2017.

Per participar en aquest projecte no cal realitzar cap pagament de cap quota de participació: l totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant el curs estan cobertes per l’entitat
organitzadora European Intercultural Forum e.V gràcies al suport del programa Erasmus+ i de l’Agència Nacional alemanya.

Per a més informació sobre el projecte i com participar, pots trucar al telèfon 934124493 o bé enviar un email a pau@catalunyavoluntaria.cat

Localització i contacteFundació Catalunya Voluntària
Informació addicional: http://www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats
Adreça electrònica de contacte: pau@catalunyavoluntaria.cat

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 19.07.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove