Esdeveniment de l'agenda

Formació "Tutor(ial)" a Lituània

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Formació, Voluntariat
Tags: formació, mobilitat europea, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Mobilitat internacional
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 29 de abril de 2019 al dissabte 4 de maig de 2019
Dates d'inscripció
Del dijous 4 de abril de 2019 al dimecres 10 de abril de 2019
Descripció

L'associació Mundus busca tres persones que treballin en l'àmbit de la joventut per a participar en el curs de formació "Tutor(ial)" que tindrà lloc en Antaliepte i en Vilnius, Lituània, del 29 d'abril al 4 de maig de 2019.

Es tracta d'un curs de formació que té com a objectiu crear un espai intercultural d'aprenentatge per a desenvolupar i compartir estratègies en la tutorització de persones voluntàries. Els objectius concrets d'aquest projecte són:

- Crear un espai multicultural per a l'aprenentatge, per a compartir experiències i bones pràctiques per a motivar i donar suport a les persones voluntàries.
- Desenvolupar i afavorir l'adquisició de competències personals, socials i professionals en els/as tutors/as en un nivell internacional.
- Assegurar la qualitat dels voluntariats a través d'una tutorització de qualitat d'aquests.
- Desenvolupar la capacitat de persones que treballen en l'àmbit de la joventut perquè desenvolupin els seus propis projectes.

Perfil de participants:

- Tenir més de 18 anys (requisit imprescindible).
- Ser actius/ves en l'àmbit de la joventut: treballadors/as de centres juvenils o associacions, voluntaris/as, animadors/as, trabajdores/as socials, etc.
- Estar familiaritzats/des i/o treballar habitualment amb activitats de voluntariat i/o han participat en aquest tipus de projectes.
- Tenir interès a continuar formant-se en el camp de voluntariat.
- Tenir experiència prèvia en el camp de l'educació no formal.
- Estar motivats/des i comprometer-se a participar activament en el projecte, en la seva preparació prèvia i en la difusió de resultats.

El programa Erasmus+ cobreix els costos de viatge (fins a 360€), allotjament i manutenció durant els dies que dura el curs. La persona participant es farà càrrec del cost del viatge i aquest li serà reemborsat una vegada que s'hagi completat. No es acpetarán viatges en primeres classes, taxis, classe "business"; ni aquells viatges que no aportin documents originals de viatge (has de guardar-los tots).

Data límit: 10 d'abril de 2019

Més informació: http://www.asociacionmundus.com/tutorial/


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove