Esdeveniment de l'agenda

Gap Year. Any sabàtic a l'estranger

Temàtica activitat del calendari: estranger, viatjar, viure
Tags: estranger, viatjar
Per a joves de: Barcelona
Tipus entrada al calendari: Viatjar a l’estranger
Organitza: Xarxa de PIJS de Barcelona
Dates de realització
Divendres 2 de juny de 2017, de 18:00 a 20:00 hores
Dates d'inscripció
Del dijous 11 de maig de 2017 al divendres 2 de juny de 2017
Descripció

Molts joves europeus decideixen viure un any sabàtic en acabar el batxillerat o la carrera, una experiència que els permetrà conèixer una altra cultura, aprendre o millorar un idioma, madurar i veure el futur amb una perspectiva més àmplia.

En aquesta sessió es presentaran diversos programes de voluntariat que permeten treure el màxim rendiment d’un Gap Year, com el Servei de Voluntariat Europeu (amb totes les despeses cobertes)… Si tens curiositat, vine a descobrir-ho!

ON? El 12 de juny al Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ, C Sant Oleguer, 6-8), a les 18h.

 

Per a més informació/inscripció truca'ns al CIAJ (934 422 939), envia un whatsapp/telegram (662333350) o envia un correu (ciaj@bcn.cat).

Aquest taller és un dels quatre organitzats per l'Assessoria de Mobilitat internacional dirigit a joves que volen fer estades a l'estranger aquest estiu o per als valents i/o afortunats que volen viure un any sabàtic fora d´Espanya i no saben com fer-ho.

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove