Esdeveniment de l'agenda

Intercanvi juvenil "Help Others, Help Yourself"

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Europa, Intercanvis juvenils, Mobilitat Europea, Voluntariat
Tags: Voluntariat a l'estranger, intercanvi
Tipus entrada al calendari: Intercanvis juvenils
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 20 de juny de 2019 al dijous 27 de juny de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 3 de abril de 2019 al dimarts 30 de abril de 2019
Descripció

La Fundació Catalunya Voluntària busca 5 participants i un/a cap de grup per a l'intercanvi juvenil “Roots of Inclusion” que es realitzarà a Eslovàquia, a prop de Košice del 20 al 27 de juny de 2019. Košice és la capital europea del voluntariat 2019. 

"Help Others, Help Yourself" és un intercanvi on participaran 48 persones de 8 països diferents. Durant l’intercanvi, es compartiran bones pràctiques i exemples per part d’aquelles persones que tinguin experiència en l’àmbit del voluntariat, interactuant i aprenent les unes de les altres.
L’objectiu és motivar a joves de tota Europa a convertir-se en voluntàri/es a les seves comunitats locals. Durant el projecte podran experimentar el voluntariat, aprendre de les possibilitats per fer voluntariat a Europa, i aprendre què vol dir ser voluntàri/a.
Això s’assolirà a través d’activitats pràctiques: tant de voluntariat (neteja de locals per joves amb menys oportunitats, arreglar espais per infants...), visitant ONG i entitats de voluntariat, i amb dinàmiques d’educació no reglada. També es presentarà el programa Erasmus+, amb els projectes de voluntariat internacional i de com fer-ne ús per les comunitats locals.

Qui pot participar?
Poden participar totes aquelles persones residents a Catalunya, d’entre 18 a 25 anys, interessades en el tema de l’intercanvi. S’ha de tenir un nivell d’anglès suficient per poder comunicar-se i participar activament en el conjunt d’activitats proposades.
*El límit d’edat pel cap de grup és de 35 anys.

Les persones seleccionades seran informades i convocades a una reunió preparatòria, la participació en la qual és obligatòria per poder participar l’intercanvi, i rebran confirmació per email abans de poder realitzar la compra del seu bitllet. Un cop realitzada la compra del seu bitllet, les persones seleccionades han de fer efectiu el pagament d’una quota de participació de 50€. La FCV fa excepció de la quota de participació amb aquelles persones que realment ho necessiten. Si és el teu cas, no dubtis en comentar-nos-ho.
La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant el projecte estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+.

Per a més informació sobre el projecte i com participar, pots trucar al telèfon 934 12 44 93 o bé enviar un email a info@catalunyavoluntaria.cat

Més informació: https://www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats/


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove