Esdeveniment de l'agenda

Nou procés de selecció dins el projecte ERASMUS+ pel alumnat de Grameimpuls

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Mobilitat Europea, Pràctiques, grameimpuls
Tags: beques, mobilitat europea, pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del divendres 14 de setembre de 2018 al divendres 21 de setembre de 2018
Dates d'inscripció
Del divendres 14 de setembre de 2018 al divendres 21 de setembre de 2018
Descripció

Obert el procés de selecció de persones interessades a participar en les 6 mobilitats que resten pendents de realitzar (corresponents a les convocatòries 2016 i 2017) i que es portaran a terme durant el darrer quadrimestre del present any a Itàlia i Polònia, en el marc del projecte ERASMUS+.

En aquest procés de selecció podran participar totes aquelles persones que hagin realitzat una acció formativa corresponent a un certificat de professionalitat portat a terme a Grameimpuls durant l’any 2018.

A més de les persones ja interessades, com a resultat de les sessions informatives que s’han realitzat als grups de les diferents especialitats formatives que s’estan impartint durant la present convocatòria, s’obre un nou termini de presentació de candidatures mitjançant l’enviament de currículum al correu: evilar@grameimpuls.cat, fins al pròxim 21 de setembre.

Font: Grameimpuls


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.09.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove