Esdeveniment de l'agenda

Oferta de voluntariat: Community Manager i redactor web

Tags: estudiants, voluntariat
Temàtica activitat del calendari: Voluntariat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat aquí
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 12 de març de 2015 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

T'apassionen les xarxes socials? Vols dedicar-t'hi professionalment, però necessites consolidar els teus coneixements i guanyar experiència en l'àmbit 2.0? L'Associació Diomira està buscant joves com tu amb ganes d'aprendre i de participar en un projecte de caire social.

L'Associació Diomira és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Barcelona, que edita tres publicacions especialitzades en infància, adolescència i joventut; està present a Facebook, Twitter i Youtube i disposa de diferents webs i plataformes on line.

Amb aquesta oportunitat, podràs col·laborar com a community manager i redactor web. Un voluntariat que et permetrà integrar-te en un equip de treball de reconeguda trajectòria, guanyar seguretat i pràctica a l'hora de redactar per a la web i les xarxes, estar al dia de l'actualitat de l'àmbit de la joventut i conèixer les rutines habituals de treball del món associatiu.

En acabat el teu voluntariat, l'entitat expedirà un certificat valorant el teu període de col·laboració. Es demana un període de compromís mínim d'entre 3 i 6 mesos (temps de dedicació i horari segons la teva disponibilitat). Preferible estudiants de Periodisme o Comunicació Audiovisual.

Dades de contacte:

Associació Diomira
C. Vilamarí 54 baixos (Barcelona)
Persona de contacte: Josep Maria Villena
Tel.: 93.425.48.23
direccio@diomira.net


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.03.2015
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove