Esdeveniment de l'agenda

Oferta de voluntariat per a estudiants de Periodisme

Tags: estudiants, voluntariat
Temàtica activitat del calendari: Voluntariat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat aquí
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 12 de març de 2015 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

Estàs estudiant periodisme i busques un lloc on col·laborar de forma voluntària i guanyar habilitats i pràctica a l'hora de redactar? L'Associació Diomira està buscant joves com tu amb ganes d'aprendre i de participar en un projecte de caire social.

L'Associació Diomira és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Barcelona, que edita tres publicacions especialitzades en infància, adolescència i joventut.

Amb aquesta oportunitat, podràs col·laborar en les revistes 'Protagonistes, ja!', 'Papers de Joventut' i 'Entrejóvenes'. Un voluntariat que et permetrà integrar-te en un equip de treball de reconeguda trajectòria, guanyar seguretat i pràctica a l'hora de redactar, estar al dia de l'actualitat de l'àmbit de la joventut i conèixer les rutines habituals de treball de la premsa escrita.

En acabat el teu voluntariat, l'entitat expedirà un certificat valorant el teu període de col·laboració. Es demana un període de compromís mínim d'entre 3 i 6 mesos (temps de dedicació i horari segons la teva disponibilitat).

Dades de contacte:

Associació Diomira
C. Vilamarí 54 baixos (Barcelona)
Persona de contacte: Josep Maria Villena
Tel.: 93.425.48.23
direccio@diomira.net
 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.03.2015
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove