Esdeveniment de l'agenda

Ofertes de pràctiques en grans empreses tecnològiques i de l'entreteniment

Temàtica activitat del calendari: Amazon, Comunicació, Disney, Pràctiques, Publicitat, Sega, Tecnologia, estranger, google, videojocs
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: pràctiques a l'estranger, tecnologia, videojocs
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimarts 1 de maig de 2018 al diumenge 30 de setembre de 2018
Dates d'inscripció
Del diumenge 8 de abril de 2018 al dijous 31 de maig de 2018
Descripció

Pixar Animation, Disney Career, Google, Amazon i Sega acaben de presentar una sèrie de pràctiques per treballar amb ells i captar talent jóven. 

Pràctiques en Pixar Animation Studios: Els estudis cinematogràfics de Pixar llancen un programa de pràctiques a l'estiu de 2018 al seu departament de recerca en Emeryville (Califòrnia). Les places de pràctiques s'ofereixen a les següents àrees: aprenentatge automàtic, rendering, simulació física i processament geomètric. Es demana que els candidats siguin estudiants universitaris de tercer any de grau o llicenciatura i/o estudiant de màster o de doctorat, que tinguin més d'un any d'experiència en recerca i coneixements d'algorismes matemàtics per ordinador.

Pràctiques en Disney Career: La factoria del ratolí Mickey ha obert un procés de selecció per reclutar a nous becaris que siguin estudiants de segon o tercer any de les carreres de Comunicació Social, Publicitat o afins, per donar suport i assistència al departament de 'Media Clearance' a Buenos Aires (Argentina).

Pràctiques en Google: El gegant Google també convoca el programa Business Intern 2018 de pràctiques que abasta moltes de les seves delegacions internacionals, entre les quals s'inclou la de Madrid. Els llocs de pràctiques estan en els departaments de màrqueting i comunicació, operacions de vendes i solucions tècniques. Encara que ara com ara no hi ha cap vacant de pràctiques disponible, l'empresa anuncia que al llarg de maig el seu equip de RR.HH. tornarà a revisar totes les sol·licituds rebudes i adjudicarà noves places als candidats que siguin seleccionats.

Pràctiques en Amazon: Des de la delegació espanyola de la multinacional de les vendes per internet busquen becaris que desitgin fer pràctiques en el seu departament de recerca tècnica a partir de juny de 2018 (link is external). El requisit accedir a elles és estar cursant l'últim any d'una llicenciatura, grau o màster relacionat amb alguna disciplina tècnica. Els candidats també han de dominar els llenguatges de codificació Java, Bash, Go, i Python.

Pràctiques en Sega: Si el que desitges és entrar al món del videojoc, no deixis passar aquesta oportunitat que arriba des de la multinacional japonesa Sega. Busquen testadors de jocs que vigilin els possibles errors lingüístics dels seus nous videojocs. A més, no se sol·licita que els candidats hagin de tenir una titulació acadèmica, tan sols han de ser jugadors experimentats amb dots de comunicació clara i precisa que dominin el castellà.

Font: INJUVE


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.04.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove