Esdeveniment de l'agenda

Oposicions Carrera Diplomàtica

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Carrera diplomàtica, estranger
Tags: estranger, feina, oposicions
Tipus entrada al calendari: Altres
Dates de realització
Del divendres 2 de novembre de 2018 al dilluns 26 de novembre de 2018
Dates d'inscripció
Del divendres 2 de novembre de 2018 al dilluns 26 de novembre de 2018
Descripció

El Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació convoca un procés selectiu per cobrir 34 places del Cos Carrera Diplomàtica, pel sistema general d'accés lliure. Del total d'aquestes places es reservaran 2 places, per a les persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat general igual o superior al 33%.

La primera fase del procés selectiu es realitzarà mitjançant el sistema d'oposició, amb les valoracions, exercicis i puntuacions que s'especifiquen en l'annex I de la convocatòria del BOE. Els opositors que superin aquesta fase seran nomenats funcionaris en pràctiques.

La segona fase inclourà la superació d'un curs selectiu de caràcter pràctic i que serà eliminatori. Només podran superar aquesta fase 34 aspirants incloses les places destinades a persones amb discapacitat assenyalades a la base 1 de la convocatòria.

 

Requisits:
- Estar en possessió del títol de Llicenciat/da, Enginyer/a, Arquitecte o Grau o tenir complertes les condicions per obtenir-ho en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

- Tenir nacionalitat espanyola.

 

Més Informació: http://www.injuve.es/convocatorias/becas/oposiciones-carrera-diplomatica
 


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.11.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove