Esdeveniment de l'agenda

Pràctiques CERN a Suïssa

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, estranger
Temàtica activitat del calendari: Enginyeria, Física, Pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dijous 7 de juny de 2018 al dilluns 31 de desembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dijous 7 de juny de 2018 al dilluns 31 de desembre de 2018
Descripció

Si sou estudiants universitaris en àmbit tècnic o administratiu i voleu passar uns mesos de formació, el CERN, l'Organització Europea per a la Recerca Nuclear de Ginebra, ofereix un nombre limitat de places en el nostre programa de formació pràctica d'entre 1 i 6 mesos orientats cap al seu camp d'estudi particular.

Requisits:

- Ser un estudiant de temps complet a nivell universitari i tenir almenys 18 anys d'edat.
- Principal camp d'estudi en una de les següents àrees: física aplicada, informàtica, matemàtiques, electricitat, electrònica, enginyeria mecànica o civil, instrumentació, ciència de materials, protecció radiològica, seguretat i protecció del medi ambient, topografia, buit ultraràpid, científic comunicació. Hi ha un nombre limitat de places disponibles en camps administratius com: traducció, secretariat avançat, comptabilitat, serveis legals, recursos humans, biblioteconomia, logística.
- Les pràctiques al CERN han de ser una part obligatòria o recomanada dels estudis.
- Tenir un bon coneixement de l'anglès i/o del francès.

La durada de les pràctiques és fins a 6 mesos.
Haureu de tenir cobertura completa d'assegurança vàlida a la zona de Ginebra per despeses mèdiques, treball i accidents privats, així com qualsevol discapacitat derivada de malalties professionals i no professionals i accidents.
Rebreu un subsidi mensual de 1.500 francs suïssos: tingueu en compte, però, que el cost de la vida a Ginebra és elevat i aquest complement no és més que un complement. Hauríeu de tenir els recursos financers adequats per recolzar-vos a la zona local.

Podeu sol·licitar una plaça en qualsevol moment durant tot l'any. La vostra sol·licitud serà considerada per un grup d'experts del CERN que actuarà com a supervisors dels estudiants seleccionats.

 

Més informació: https://www.smartrecruiters.com/CERN/743999669564269-short-term-internship


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.06.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove