Esdeveniment de l'agenda

Pràctiques a empresa Challenge by Cintra per joves titulats

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Pràctiques laborals, empresa, estranger
Tags: empreses, pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dijous 14 de juliol de 2016 al diumenge 21 de agost de 2016
Descripció

La tercera edició del programa de pràctiques internacionals Challenge by Cintra, que es desenvoluparà a partir del proper mes de novembre, ha obert el termini de presentació de sol·licituds per participar.

Aquest projecte està promogut per Cintra, en col·laboració amb la Fundació Universitat-Empresa i la Universitat d'Alcalá, i està dirigit a joves residents a Espanya i Portugal.

El programa consisteix en un any de pràctiques rotatiu per diferents països, en els quals comptaran amb companys de diferents nacionalitats i una formació internacional per a tota la vida que pretén que els estudiants adquireixin habilitats per desenvolupar amb garanties la seva carrera professional.

En aquesta tercera edició, Cintra ofereix un total de 5 places per recentment titulats en Administració i direcció d'empreses, Finances, Economia, Dret, Psicologia, Enginyeria de Camins o Enginyeria Civil:

  • 4 dirigides a joves que hagin cursat els seus estudis, o siguin a punt de finalitzar-los, a Espanya i durant els primers sis mesos de la pràctica, els seleccionats col·laboraran en alguna de les àrees de les oficines centrals de Cintra a Madrid. Els següents sis mesos participaran en el dia a dia d'una de les concessions de Cintra a Estats Units, Canadà, Austràlia, Irlanda, Regne Unit o Portugal.
  • 1 plaça dirigida a candidats que hagin cursat els seus estudis, o siguin a punt de finalitzar-los, a Portugal. En aquest cas, els primers sis mesos de la pràctica es desenvoluparan en alguna de les àrees de les oficines centrals de Cintra a Madrid i, els sis mesos restants, en una concessió de Cintra a Portugal.

Els seleccionats rebran una dotació econòmica mínima d'1.000 euros al mes a més d'altres ajudes com a bitllets d'avió o allotjament durant la segona part de la pràctica; i s'incorporaran al Master GAIA in Professional Development 4.0, títol propi de la Universitat d'Alcalá que s'imparteix online, en anglès i d'acord amb la innovadora metodologia del X-learning.

Els interessats a participar en aquest programa, han d'inscriure's en http://www.fue.es/cintra abans del 21 d'agost de 2016 i els candidats seleccionats s'incorporaran a les seves pràctiques en Cintra al novembre de 2016.

En el procés de selecció es valorarà tant el perfil acadèmic dels candidats (bon expedient i alt nivell d'anglès o altres idiomes), com el competencial (proactividad, inquietud, capacitat de comunicació i d'adaptació, responsabilitat i interès en la mobilitat).

Cintra és una companyia capdavantera en la promoció privada d'infraestructures de transport al món que aposta pel talent més jove posant de nou en marxa el programa de pràctiques Challenge by Cintra. L'objectiu és oferir als recentment titulats l'oportunitat de formar-se durant tot un any en un entorn internacional i adquirir les habilitats necessàries per al desenvolupament d'una carrera professional en diferents àrees.

La Fundació Universitat-Empresa ha estat peça clau per conceptualitzar i donar forma a aquest programa de captació de talent, que, atenent a les necessitats d'una gran empresa com Cintra, es manté fidel al seu compromís amb la formació i millora de la empleabilidad dels joves.

Més informació a:

http://www.fue.es/cintra

Font: Informa Joven


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.07.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove