Esdeveniment de l'agenda

Premi Catalunya de Ecodiseño 2019

Tags: art, premis
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: concurs, disseny, eco, premi
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 15 de gener de 2019 al dijous 21 de febrer de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 15 de gener de 2019 al dijous 28 de febrer de 2019
Descripció

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya convoca el 'Premi Catalunya de Ecodiseño 2019' en les categories següents:

  • Categoria A. Producte. Producte al mercat, dissenyat o fabricat a Catalunya, tenint en compte consideracions ambientals en el seu procés de desenvolupament, amb l'objectiu de minimitzar el seu impacte sobre el mitjà al llarg de tot el seu cicle de vida.
  • Categoria B. Producte en desenvolupament. Projecte d'un producte, no produït o comercialitzat (però en fase de prototip o pilot), dissenyat tenint en compte consideracions ambientals, amb l'objectiu de minimitzar el seu impacte sobre el mitjà al llarg de tot el seu cicle de vida.
  • Categoria D. Disseny jove. Producte o producte en desenvolupament que estigui desenvolupat per estudiants o titulats novells tenint en compte consideracions ambientals en el seu procés de desenvolupament, amb l'objectiu de minimitzar el seu impacte sobre el mitjà al llarg de tot el seu cicle de vida.

Les sol·licituds es presentaran en suport electrònic per mitjà d'un formulari de participació normalitzat per a les diferents categories.

Aquest formulari estarà disponible a la pàgina web de l'Agència de Residus de Catalunya. Aquestes sol·licituds, juntament amb la documentació especificada a les bases de la convocatòria, es tramitaran exclusivament en línia a través de la pàgina web de l'Agència de Residus de Catalunya.

Les sol·licituds es poden presentar des del dia 15 de gener de 2019 fins al 28 de febrer de 2019.

Ampliar informació a les bases de la convocatòria.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 27.06.2018
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove