Esdeveniment de l'agenda

Premi Inéditos 2019

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: concurs, innovació, joves, premi
Tags: premis
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Joventut
Dates de realització
Del dilluns 8 de octubre de 2018 al dilluns 10 de desembre de 2018
Descripció

La Casa Encesa convoca "Inéditos 2019", convocatòria dirigida a joves espanyols i estrangers residents a Espanya menors de 35 anys per a la realització de projectes expositius inèdits, que versin sobre qualsevol faceta de la creació artística actual i que destaquin per la innovació, qualitat i l'adequació del projecte als recursos disponibles.

Podran concórrer a la convocatòria de forma individual o col·lectiva.

L'autor o autors del projecte expositiu no podran formar part de l'exposició en qualitat d'artista. No podran tampoc presentar-se els que hagin obtingut premi en convocatòries anteriors ni presentar-se més d'un projecte per autor tant de forma individual com a col·lectiva.

Es convoquen 3 premis. El premi es materialitzarà com un encàrrec de projecte expositiu i del comisariado del mateix. Els finalistes seleccionats rebran, en concepte d'honoraris, la quantitat de 3.000 euros per projecte, subjectes a la legislació impositiva vigent. En el cas de residir fora de Madrid, aquesta partida podrà veure's incrementada per sufragar les possibles despeses de viatges i estades, prèvia justificació. Les despeses no podran ser superiors a 1.000 euros.

Cada autor o co-autor del projecte haurà de presentar:

  • Formulari d'inscripció emplenat.
  • Currículum vitae.
  • DNI o targeta de residència.
  • Resum del projecte i artistes participants.
  • Dossier del projecte que ha d'incloure: Títol de l'exposició. Justificació discursiva del projecte amb una extensió no superior a dos folis. Relació nominal d'obres, amb indicació de l'autor o autors, i imatge de les mateixes. Esbós del disseny expositiu ajustat a les característiques d'una sala tipus amb les següents dimensions: 18 m. de largox8 d'ample i altura de sostres 4,80 m. Pressupost estimatiu desglossat per partides del projecte fins a un màxim de 23.500 euros, impostos inclosos (aquest pressupost inclou transport, muntatge, pagament de drets, honoraris d'artistes si escau, etc...).

Per a més info, fes clic aquí


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 15.10.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove