Esdeveniment de l'agenda

Premis #BeActive 2018

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs
Temàtica activitat del calendari: beactive, concurs, esport, premi
Tags: Esport, premis
Tipus entrada al calendari: Esports i activitats físiques
Organitza: Altres
Dates de realització
Diumenge 15 de juliol de 2018, durant tot el dia
Dates d'inscripció
Del dilluns 25 de juny de 2018 al diumenge 15 de juliol de 2018
Descripció

Un any més els Premis #BeActive es presenten com un dels elements essencials de la Setmana Europea de l'Esport. Aquests guardons busquen recolzar aquelles iniciatives i individus dedicats a la promoció de l'esport i de l'activitat física de llarg a llarg d'Europa. Tenen tres categories:

  • Premi #BeActive a l'educació: Entorns educatius que mostrin diferents vies per animar a la gent jove a ser #BeActive, i que se sumeixen a l'esport i activitat física que es practica a les aules dins de l'ensenyament reglat fora de l'horari lectiu habitual.
  • Premi #BeActive al lloc de treball: Al lloc de treball que incentivi i ajudi als seus treballadors a ser #BeActive, tals com formar un cos especial d'empleats encarregat de promoure activitat física entre els treballadors, posar dutxes a la disposició dels qui acudeixin al treball amb bicicleta o corrent, organitzar trobades, passejos en la pausa del menjar o qualsevol altra solució imaginativa per crear un entorn laboral actiu.
  • Premi #BeActive a l'heroi local: Assoliments individuals, servint com a incentiu per a altres persones i actuant com a catalitzador de la campanya #BeActive. L'esperit d'aquest Premi consisteix a reconèixer a l'individu que hagi treballat amb constància per promoure la participació en l'esport i/o l'activitat física en el seu entorn local.

Si desitges optar a aquests Premis, envia el formulari de sol·licitud, emplenat en anglès, a la següent adreça de correu electrònic del Consell Superior d'Esports: infosed@csd.gob.es

Les sol·licituds per concórrer als Premis poden fer-se fins a les 23:59 h del 15 de juliol de 2018.

Si vols més info, clica aquí

Fitxers adjunts

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 10.07.2018
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove