Esdeveniment de l'agenda

Premis Fundació Princesa de Girona 2017

Tags: art, empreses, entitats juvenils, premis, tecnologia
Temàtica activitat del calendari: Ciència, Social, Tecnologia, arts, innovació, premis
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Ciència i tecnologies
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 1 de setembre de 2016 al dimecres 30 de novembre de 2016
Descripció

La FPdGi convoca anualment els Premis Fundació Princesa de Girona amb la voluntat de promoure i fomentar la iniciativa i l'esforç, la recerca científica i la creativitat artística, la solidaritat i el desenvolupament del talent de joves emprenedors i innovadors que demostren inquietud per construir un món més just en un entorn globalitzat, i que tenen la capacitat d'assumir riscos i la motivació necessària per induir canvis en la societat.

  • Premi Fundació Princesa de Girona Social (individual): Dirigit a premiar a joves emprenedors socials amb projectes que fomentin la integració de grups marginats o en risc d'exclusió.
  • Premi Fundació Princesa de Girona Recerca Científica (individual): Dirigit a premiar a joves científics (incloent les ciències humanes i socials) amb projectes o experiències de recerca destacades en la seva disciplina, emprenedores, innovadores i amb un elevat potencial de desenvolupament futur.
  • Premi Fundació Princesa de Girona Arts i Lletres (individual): Dirigit a premiar a joves amb un talent i una obra prometedora en qualsevol disciplina de les arts i les lletres, i que serveixi d'exemple i inspiració per a altres joves.
  • Premi Fundació Princesa de Girona Empresa (individual): Dirigit a premiar a joves amb iniciativa emprenedora en l'execució d'un projecte original i viable d'empresa.
  • Premi Fundació Princesa de Girona Entitat: Dirigit a premiar la trajectòria destacada d'una entitat que treballa a favor dels joves, especialment en el foment de l'esperit emprenedor, *empleabilidad i inserció laboral, educació i èxit escolar, vocació i talent.

Requisits
Els guardons busquen reconèixer la trajectòria de joves d'entre 16 a 35 anys i a una entitat que hagin destacat per la seva capacitat emprenedora amb projectes innovadors.

Dotació
En total es concedeixen cinc premis: quatre premis individuals a joves (entre els 16 i els 35 anys) que escometen i comencen una obra, un negoci, una obstinació, especialment si comporten dificultat o risc, i amb això són capaços d'induir de forma creativa canvis positius en la societat, i a una entitat que treballa a favor dels joves, especialment en el foment de l'esperit emprenedor, ocupabilitat i inserció laboral, educació i èxit escolar, vocació i talent.

Més informació

Les candidatures han de presentar-se a través del formulari a la web de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi)
Bases i formularis d'inscripció a cada premi aquí

Data límit el 30 de novembre de 2016

Localització i contacteFundació Princesa de Girona (FPdGi)
Telèfon: 972 410 410
Adreça electrònica de contacte: premios@fpdgi.org

Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.07.2015
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove