Esdeveniment de l'agenda

Premis #StartMeApp de Huawei

Temàtica activitat del calendari: Europa, app, premis, tecnologies
Tags: app, europa, premis
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Ciència i tecnologies
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dilluns 4 de desembre de 2017 al diumenge 31 de desembre de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 4 de desembre de 2017 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

T'agradaria formar part de Huawei Developer Alliance i gaudir de visibilitat destacada en Huawei AppStore per a la teva aplicació?

Huawei Developer Alliance és una plataforma de la companyia que té com a objectiu ajudar als desenvolupadors a treure el màxim partit de la Intel·ligència Artificial per a la seva correcta implementació en el desenvolupament d'aplicacions de propera generació. Huawei AppStore és una aplicació pròpia de Huawei que explica ja amb més de 65 milions d'usuaris actius al dia i 600 milions a tot el món, rebent 45.000 milions de descàrregues a l'any d'aplicacions.

La 1ª edició dels premis #StartMeApp neix del compromís que tenen Huawei Mobile Espanya, en col·laboració amb EL PAÍS Retina, per ajudar els desenvolupadors espanyols.

Els finalistes tindran l'exclusiva oportunitat de gaudir de 2 setmanes de visibilitat destacada en Huawei AppStore per a Espanya i Europa i formar part de Huawei Developer Alliance, programa que explica ja amb més de 240.000 desenvolupadors de apps i jocs que van rebre més de 400 milions de dòlars en ingressos nets en 2016.

Aquest concurs té un caràcter gratuït. Podran participar tots els usuaris, majors de 18 anys d'edat, que registrin i comparteixin a través de la pàgina web del concurs la seva aplicació mòbil Android publicada, desenvolupada o en procés de desenvolupament.

Requisits:
Podrà participar qualsevol persona física, major de 18 anys, resident a Espanya. 

Dotació
#StartMeApp premiarà la millor aplicació mòbil Android amb 3.000 euros, un Huawei Mat 10 i la inscripció gratuïta al Programa de Desenvolupadors de Huawei Developers Alliance que explica ja amb 240.000 inscrits. Les dues aplicacions Android finalistes rebran un Huawei Mat 10 cadascuna. A més, les tres propostes que aconsegueixin aquesta última fase apareixeran en la Huawei AppStore durant dues setmanes a Espanya i Europa.

Més informació:

- Bases de la convocatòria: https://goo.gl/KRcs7B
- Programa #StartMeApp: https://www.startmeapp.es/
 

Data límit: 


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.12.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove