Esdeveniment de l'agenda

Programa Alstom Talent Energy

Temàtica activitat del calendari: Alstom, empresa, energia, pràtiques
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: empreses, pràctiques
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dijous 1 de setembre de 2016 al dilluns 10 de octubre de 2016
Descripció

Període d'inscripció del l'1/9/2016 al 10/10/2016

Alstom Espanya ha llançat juntament amb la Fundació Universitat-Empresa una nova convocatòria del programa Alstom Talent Energy, una iniciativa d'excel·lència acadèmica i professional que aposta pels recentment titulats.

En aquesta 4ª edició, Alstom Talent Energy ofereix un total de 40 places a titulats amb diferents perfils i interès per les infraestructures de transport ferroviari.

En concret, 35 places estan destinades a titulats en Enginyeria (Industrial, Informàtica, Telecomunicació, Elèctrica, Electrònica, Mecànica, Automàtica, Matemàtiques, Física i Disseny Industrial i Desenvolupament del Producte). A les cinc places restants poden optar titulats en Màster en Prevenció de Riscos Laborals, Gestió de la Qualitat, Ciències Ambientals i en Relacions Laborals.

Gràcies a aquesta iniciativa, els joves graduats podran combinar, en un únic programa de 12 mesos de durada, la formació de postgrau i la incorporació al mercat laboral. L'objectiu és oferir als recentment titulats l'oportunitat de formar-se personal i professionalment en una companyia global com Alstom, líder mundial en el sector del transport ferroviari. Per a això, es combina la realització de pràctiques remunerades amb la incorporació al Màster GAIA in Professional Development de la Universitat d'Alcalà. El Màster, que s'imparteix online i en anglès, no té cost algun per als candidats seleccionats.

Els candidats seleccionats, que s'incorporaran el proper 7 de novembre, col·laboraran en projectes ferroviaris d'àmbit nacional i internacional desenvolupats pels equips de Alstom Espanya des de les oficines de la companyia a Madrid, Barcelona i Toledo.

Més informació i inscripcions

Alstom Talent Energy

 

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.09.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove