Esdeveniment de l'agenda

Programa ARGO 2014-2018. Ampliació de termini

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, pràctiques a l'estranger
Temàtica activitat del calendari: Pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del divendres 21 de novembre de 2014 al divendres 1 de setembre de 2017
Dates d'inscripció
Del divendres 21 de novembre de 2014 al divendres 1 de setembre de 2017
Descripció

ARGO és un programa de mobilitat promogut pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. El seu objectiu és impulsar la formació complementària dels titulats de totes les universitats espanyoles a través de la realització de pràctiques en empreses d'Europa, d'EUA, Canadà i empreses espanyoles o multinacionals amb seu a Àsia o Oceania.

El programa ARGO té una durada de tres anys i es va a desenvolupar entre 2014 i 2017. La concessió d'ajudes es va a realitzar de forma contínua fins al 31 de desembre de 2017. El termini de sol·licitud per accedir a una ajuda ARGO està obert fins a l'1 de setembre de 2017.

Al llarg de la convocatòria es va a concedir un total de 630 ajudes per realitzar 330 pràctiques en empreses europees, 180 a EUA i Canadà, 120 en empreses espanyoles o multinacionals amb seu a Àsia o Oceania.

REQUISITS:

  • Ser titulat universitari, menor de 35 anys, amb residència legal a Espanya i haver obtingut en els 3 últims anys una titulació oficial en una universitat espanyola.
  • Estar en disposició al moment de la presentació de la sol·licitud, d'una de les següents titulacions oficials: Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Enginyer tècnic, Arquitecte tècnic, Diplomat, Graduat o Màster Universitari i demostrar coneixements de l'idioma de treball sol·licitat per l'empresa.
  • Complir amb els requisits d'entrada i estada, exigits als països de destinació prèviament a la seva incorporació.

Incompatibilitats. No podran participar en aquesta convocatòria:

  • Els qui hagin estat beneficiaris amb anterioritat d'una ajuda de Mobilitat (Argo, Faro, Integrants), o qualsevol altra ajuda finançada per Ministeri d'Educació, Cultura i Esport amb el mateix objecte o finalitat.
  • Els titulats de Màster o un altre tipus d'estudis de postgrau que no hagin obtingut el títol previ a aquests estudis en una universitat espanyola.
  • Els titulats d'un altre tipus d'Ensenyaments Superiors com són les impartides en els Conservatoris Superiors de Música o les Escoles d'Arts, els denominats títols propis o títols universitaris o homologacions de títols obtinguts en altres països.

Més informació aquí: http://www.becasargo.es/inicio/

Inici de la inscripció: 21/11/2014

Fi de la inscripció: 01/09/2017

Ministeri d'Educació, Cultura i Esports.

Adreça postal: C/ Alcalá Nº 34, Pis -, C.Postal 28071 MADRID
Telèfon: 917 018 000 
Adreça web: http://www.mecd.gob.es

 

Font: InformaJoven


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove