Esdeveniment de l'agenda

Programa FARO 2015-2017 per a universitaris

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Pràctiques a l'estranger, beca
Tags: beques, pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del dimecres 29 de abril de 2015 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

La nova edició del Programa FARO té com a finalitat la realització de pràctiques formatives en empreses de l'estranger per a estudiants universitaris. Amb això, es facilita un primer contacte amb la realitat professional en un context internacional i es contribueix a augmentar les possibilitats de treball dels futurs estudiants. Les pràctiques formatives tindran per objectiu millorar la qualificació professional dels estudiants universitaris, elevar el nivell de competència en idiomes estrangers i facilitar la internacionalització i inserció laboral posterior.

El nombre d'ajudes a concedir serà de 800. Les empreses o entitats d'acolliment hauran de tenir la seva seu en països d'Europa, Estats Units i Canadà. Igualment podran realitzar-se aquestes pràctiques en entitats i empreses espanyoles o multinacionals amb seu a Àsia i Oceania.

La dotació econòmica de l'ajuda variarà en funció de la destinació (consultar aquí).

Requisits

Podran ser beneficiaris de les ajudes els estudiants universitaris que compleixin els requisits que s'especifiquen en el capítol III de la convocatòria.

Dotació

Les ajudes estan destinades a subvencionar als estudiants universitaris les despeses d'allotjament i manutenció, mitjançant una dotació mensual, despeses de viatge, visats, etc.

Més informació

Resolució de 8 d'agost de 2014, de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es convoquen ajudes per al foment de la mobilitat d'estudiants d'universitats espanyoles mitjançant un programa de pràctiques formatives en empreses d'Europa, Estats Units, Canadà, Àsia i Oceania. BOE 8 de setembre de 2014

 

Localització i contacteMinisteri d'Educació, Cultura i Esport. Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats.
Los Madrazo, 15-17
28071 Madrid
Madrid
Informació addicional: http://becasfaro.es

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.05.2015
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove