Esdeveniment de l'agenda

Projecte NET-NEET de mobilitat per a joves

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Pràctiques a l'estranger, Treballar a l'estranger
Tags: pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Organització Empresarial
Dates de realització
Del divendres 1 de juny de 2018 al diumenge 30 de setembre de 2018
Dates d'inscripció
Del divendres 1 de juny de 2018 al diumenge 30 de setembre de 2018
Descripció

La Cambra de Comerç i Indústria Italiana per a Espanya (CCIS) presenta el projecte NET-NEET, amb el objectiu de promoure projectes de mobilitat dirigits als joves amb poca qualificació educativa i potenciar les seves competències i habilitats en àrees i sectors relacionats amb el desenvolupament local, especialment en les petites i mitges empreses.

Entre les atres accions, 15 joves procedents dels sis països participants podran beneficiar-se d'una de les 15 mobilitats de dues setmanes de durada en un dels altres països adscrits. Aquesta experiència implica la realització de pràctiques a l'estranger, aproximadament a la tardor de 2018, en companyia d'un tutor de la mateixa nacionalitat, de manera que pugui brindar-li el seu suport i suport a tot moment, tant a nivell lingüístic com d'adaptació durant l'estada. El projecte està dirigit a joves que no es troben treballant ni estudiant (NEET: Not in Education, Employment or Training) i a empreses o entitats socials interessades a adherir-se a aquesta xarxa.

Més información: https://net-neet.es/


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 1.06.2018
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove