Esdeveniment de l'agenda

Seminari internacional Internet Age of Volunteering

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Seminari, Voluntariat, internacional
Tags: internet, seminari, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 16 de setembre de 2013 al diumenge 22 de setembre de 2013
Dates d'inscripció
Del dimecres 10 de juliol de 2013 al dijous 1 de agost de 2013
Descripció

T'has plantejat mai com seria el voluntariat si estigués totalment immers en l'era d'internet? Intercanvis on-line, formacions organitzades per skype, informació distribuïda de forma fàcil i ràpida, participants en voluntariats que es coneixen abans a través del facebook... Són moltes les opcions que ens ofereix internet per tal de facilitar la nostra feina com a voluntaris! Però també hem de ser conscients que hi ha una altra cara de la moneda: activistes que deixen el carrer, la manca de control de la informació i la manipulació d'aquesta segons interessos econòmics i/o polítics, etc.

Tots aquests temes i molts més són els que es tractaran en el Seminari internacional Internet Age of Volunteering; l'objectiu del qual és fomentar l'ús de les eines d'Internet per a promoure el voluntariat internacional i/ o  projectes i activitats per a joves, l'aprenentatge i la presa de consciència de les oportunitats d'internet en els drets humans i la inclusió social, les possibilitats de participar i desenvolupar projectes internacionals en línia i l'aprenentatge intercultural i el diàleg a través de la xarxa.

La formació té lloc a Ucraïna, del 16 al 22 de setembre, i hi participaran joves d'Ucraïna, Bielorússia,  Croàcia, Turquia, Hongria, Suïssa, Alemanya, Bulgària, Armènia, Bèlgica, Irlanda, Gran Bretanya, Georgia , Moldàvia i Catalunya.

FONT

Informació complementària
Públic objectiu: 

Voluntaris i persones actives en l'àmbit de voluntariat.

Localització i contacteInformació addicional: http://www.sci-cat.org/noticia/1436/el-voluntariat-en-lera-dinternet-tanimes-a-r...
Adreça electrònica de contacte: voluntariat@sci-cat.org

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.07.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove