Esdeveniment de l'agenda

SVE a França, foment de la lectura

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: França, SVE, Voluntariat, foment lectura
Tags: lectura, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 20 de març de 2017 al dilluns 17 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 20 de març de 2017 al dilluns 17 de abril de 2017
Descripció

Eclat de Lire
-Manosque-

Mundus busca voluntari/a para un projecte SVE en l'associació “Eclat de Lire” de Manosque, França des de l'1 de setembre de 2017 al 31 de juliol de 2018. El/la seleccionat/a treballarà durant 11 mesos ajudant a aquesta Eclat de Lire, una associació que fomenta la lectura al poble de Manosque, a una hora de Marsella.

Les despeses de viatge, allotjament i manutenció estan coberts pel projecte.

 

Organització d'acolliment: Eclat de Lire

Dates: Des de l'1 de setembre de 2017 al 31 de juliol de 2018 (12 mesos)

Localització: Manosque, França

Places disponibles: 1 per a residents a Espanya (18-30 anys).

 

De què tracta aquest projecte ?

Amb seu en Manosque (França), l'associació “Eclat de Lire” és una organització que el seu objectiu és el foment de la lectura, l'interès pels llibres i l'accés a la lectura. Duu a terme diferents “missions”:

  • Regularment: biblioteques de carrer, animacions i cuentacontes per a nens, clubs de lectura i programes de ràdio, lectura amb joves i amb persones majors.
  • Puntualment: festival de llibres “poet´s spring”, etc ; acollir a un il·lustrador en residència.

Eclat de Lire és una organització petita, però els voluntaris formaran part de gairebé totes les activitats, així com a les reunions i formacions, per obtenir una visió global de l'acció cultural de l'organització.

Com a voluntari/a tindràs també tasques específiques: recolza a l'actualització de la pàgina web i els perfils de les xarxes socials, informar-se sobre noves publicacions de lectures juvenils i recolzar a la creació de contactes internacionals.

A qui estan buscant?

Joves (residents a Espanya, entre 18 i 30 anys). Aquest projecte requereix que el/la voluntari/a estigui molt motivat/a i interessat/a en l'àmbit de la joventut, en els llibres i la lectura. Deu ser algú amb el desig de compartir. Coneixement bàsic de francès i anglès serà de gran ajuda.

Informació Pràctica

El projecte cobreix viatge, allotjament, food money i pocket money.

Viuràs en un pis-estudi privat i independent, totalment equipat a compartir amb un altre/a voluntari/a, amb cuina per preparar el teu propi menjar.

El transport local is gratis a la ciutat de Manosque.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.03.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove