Esdeveniment de l'agenda

SVE a França, treballa amb nens i joves

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, europa, lleure
Temàtica activitat del calendari: França, Lleure, SVE, joves, nens
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 2 de gener de 2017 al dilluns 27 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 2 de gener de 2017 al dilluns 27 de febrer de 2017
Descripció

Learning by Volunteering
-Digne les Bains-
Servei Voluntari Europeu a França. MUNDUS busca 2 voluntaris/es (de 18 a 30 anys) per al projecte SVE “Learning by Volunteering” de 12 mesos en Digne les Bains (França), amb l'organització La Sympathie, un centre públic de temps lliure per a la comunitat. Ajudaràs a desenvolupar activitats amb nens i joves en un espai de diàleg, llibertat i solidaritat.

Les despeses allotjament, viatge (fins a 275€) i food&pocket money estan coberts pel programa Erasmus+.

Nom del projecte: Learning by Volunteering
Organització coordinadora: Pistes Solidaries
Organització d'acolliment: La Sympathie (Fed. Leo Lagrange)
Dates: De l'1 de juny de 2017 al 31 de maig de 2018 (12 mesos).
Localització: Digne les Bains (França). Una petita ciutat a 140 quilòmetres de Marsella, entre els Alps i Provença, envoltat de muntanyes i naturalesa.
Places disponibles: 2 per a residents a Espanya (18-30 anys)

En què consisteix aquest projecte?

La Sympathie és un centre de temps lliure per a la comunitat local: és un centre educatiu, dirigit a nens en el qual es realitzen diferents activitats per fomentar la seva creativitat i independència. També és un espai de diàleg, llibertat, solidaritat, on es desenvolupen accions i projectes per i amb els joves.

Com a voluntari/a contribuiràs ajudant en activitats per a nens (entre 3 i 10 anys) i joves (entre 12 i 17 anys). Cada projecte depèn del seu públic i del context, no obstant això hi ha aspectes comuns en cada activitat que responen a objectius educatius:

  • Ajudar a desenvolupar la seva imaginació
  • Facilitar la formació de la seva personalitat.
  • Millorar el seu aprenentatge cívic.
  • Facilitar la seva seguretat emocional i el control de si mateixos.

Més informació

  • Menjar: disposaràs d'un pressupost suficient per cobrir les teves despeses de menjar. Cuinaràs el teu propi menjar (disposes d'una cuina a la casa).
  • Allotjament: viuràs en un estudi/pis privat i independent, totalment equipat, compartit amb el segon voluntari, a 5-10 minuts a peu del treball.
  • Horari: 24 hores a la setmana durant el calendari escolar (dies lliures: dilluns, divendres a la tarda, dissabte i diumenge) / 37 hores durant el període de vacances (dies lliures: dimecres, dissabte i diumenge). Disposaràs de 2 dies de vacances per mes que podràs acumular amb el permís dels teus responsables.
  • Formació durant el projecte: participaràs en 2 cursos organitzats per l'Agència Nacional de França durant el teu primer mes (on arrival training) i al setè mes (mid term seminat).

Quin tipus de voluntari/a busquen?
És necessari que els candidats tinguin entre 18 i 30 anys. Aquest projecte requereix a algú molt motivat que estigui interessat en el treball amb joves (sobretot menors de 10 anys). Hauràs de tenir interès a desenvolupar les teves pròpies idees i treballar en equip. Serà d'ajuda coneixement previ bàsic de francès i/o anglès.

 

Inscripcions
Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès o francès per entrar en el procés de selecció.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 10.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove