Esdeveniment de l'agenda

SVE a Holešov (República Txeca) "Learn For Life, Learn From Life 3"

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: CiutadanIa de la UE, Cultura, creativitat, joventut
Tags: cultura, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 7 de setembre de 2017 al dijous 6 de setembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dijous 1 de juny de 2017 al dimecres 19 de juliol de 2017
Descripció

TYMY Centrum està buscant un voluntari per participar en un voluntariat d'un any de durada.

El projecte se centrarà en el temps lliure i les activitats extraescolars per a nens i joves (també en els adults), esdeveniments públics a l'aire lliure (per exemple, el Dia d'Europa, el Dia de les llengües, les vacances d'estiu, els festivals de música, etc.) Etc.

El voluntari passarà un any treballant en l'Organització - 10 mesos en les seves instal·lacions en Holešov (durant l'any escolar de setembre de 2017 a juny de 2018) i 2 mesos en campaments d'estiu lluny de Holešov (juliol i agost de 2018). Les activitats inclouran: ajudar a organitzar clubs d'hobby (anomenats 'kroužky'), esdeveniments únics, viatges per a nens, dies de caça, esdeveniments de finalització de setmana, etc. dirigits per l'organització i el seu personal; Ajudant amb el funcionament diari de l'organització i la preparació d'activitats; i molt més.

 

Allotjament, alimentació i transport

L'allotjament s'arreglarà en un apartament moblat i llogat en privat compartit amb un altre voluntari. En general, els menjars no són proporcionades per l'organització, per la qual cosa s'espera que el voluntari arregli els seus menjars utilitzant els diners que se'ls dóna per a aquest propòsit (= menjar). 

Informació complementària
Públic objectiu: 

Perfil de voluntari

Preferentment busquem un voluntari que sigui:

- CREATIU (Això és important ja que moltes de les activitats en les quals vostè estarà involucrat requeriran un esperit creatiu i un esperit d'iniciativa)
- COMUNICATIU (Vostè ha de ser capaç de comunicar-se amb el personal , Ja sigui oralment o per gestos, no obstant això l'anglès actiu és important, així com la seva pròpia voluntat d'aprendre l'idioma txec. La comunicació activa amb els nens és essencial durant les activitats)
- RESPONSABLE (Això és obvi ja que va a treballar amb els nens la majoria dels Temps i ha d'actuar com el seu model a seguir)

Programa: 

Formació durant el projecte

Classes d'idioma:

El participant ha d'assistir a classes d'idioma txec proporcionades per l'organització i aprendre l'idioma txec a intervals regulars (2-4 hores / setmana recomanat per l'organització). El participant pot ajustar la quantitat de temps d'acord a les seves necessitats, però han d'assegurar-se que són capaces de comunicar-se i fer-se entendre en txec prou ben com per poder desenvolupar certes activitats.

S'espera que el participant assisteixi a:

- Entrenament previ a la sortida, Entrenament obligatori a l'arribada i Entrenament intermedi, Avaluació final

Professorat: 

Enviar mail persona contacte:

Petr Kolařík

tymycentrumint@gmail.com

Localització i contacteTYMY
Sokolská 70
Holešov
Zlin Region (Zlinsky kraj), República Txeca
Telèfon: 420 573 396 928
Informació addicional: http://europa.eu/youth/volunteering/project/3202_en
Adreça electrònica de contacte: tymycentrumint@gmail.com

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.07.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove