Esdeveniment de l'agenda

SVE a Itàlia, inclusió social i educació

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, inclusió social, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 1 de març de 2018 al dimecres 31 de octubre de 2018
Dates d'inscripció
Del dilluns 15 de gener de 2018 al dimecres 31 de gener de 2018
Descripció

L'associació Mundus busca un/a voluntari/ària entre 18 i 30 anys, resident a Espanya, que vulgui unir-se durant 8 mesos al projecte del centre Futurnoi a Mussomeli (Itàlia), desenvolupant activitats educatives per a nens i adolescents amb menys oportunitats. El voluntariat començarà al març i finalitzarà a l'octubre.

Temàtica: Inclusió Social
Organització d'acollida: Associazione Culturale Strauss
Lloc: Mussomeli, Sicília, Itàlia
Dates: 01/03/2018 - 31/10/2018
Durada: 8 mesos
Data límit: 31 de gener de 2018
 

De què tracta el projecte al centre Futurnoi?
Futurnoi és un centre d'acolliment de menors on ofereixen un suport familiar als nens/es i adolescents per promoure el seu creixement i que puguin desenvolupar els seus talents.

El/la voluntari/ària podrà desenvolupar activitats educatives, tallers i projectes per fomentar i fer créixer les competència i habilitats de cada nen. La persona seleccionada ajudarà en les tasques diàries del centre, com el servei de suport de deures, les classes d'idiomes, els tallers de teatre i de cinema.

A més, el/a voluntari/ària tindrà l'opció de participar en les activitats organitzades per l'organització coordinadora, Associazione Culturale Strauss, com les vetllades interculturals, la promoció dels programes Erasmus+, classes d'idiomes a les escoles de Mussomeli, activitats a la biblioteca municipal, entre altres.

Quin perfil de voluntari/ària estan buscant?
Joves residents a Espanya, que tinguin entre 18 i 30 anys. Ha de ser algú amb un alt interès en el projecte, motivació per viure l'experiència, ganes de viure i treballar en un entorn multicultural, i tenir respecte i sentit de la responsabilitat cap a les persones i les coses.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 15.01.2018
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove