Esdeveniment de l'agenda

SVE a Polònia, biblioteca pública

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Idiomes, Lectura, Polònia, SVE, biblioteca
Tags: Voluntariat a l'estranger, lectura
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 1 de octubre de 2016 al dilluns 31 de octubre de 2016
Dates d'inscripció
Del dissabte 1 de octubre de 2016 al dilluns 24 de octubre de 2016
Descripció

Meet me in the library
-Cracovia-

Mundus busca voluntària / voluntari per a un projecte SVE en la Krakow Voivodeship Public Library. No solament ajudaràs en les labors i activitats diàries de la biblioteca pública sinó que coordinaràs el teu propi projecte d'intercanvi lingüístic. El projecte comença quan trobin a algú, així que envia el més aviat possible la teva candidatura.

Nom del projecte: "Meet me in the library"
Associació de coordinació: STRIM
Associació d'acolliment: Krakow Voivodeship Public Library
Lloc de realització: Cracovia, Polònia
Durada del projecte: Necessiten a algú el més aviat possible. El SVE acabarà el 30 de juny de 2017.
Places disponibles: 1

SOBRE L'ASSOCIACIÓ D'ACOLLIMENT

La Krakow Voivodeship Public Library és una institució cultural municipal amb una plantilla de 170 persones. La biblioteca s'encarrega d'adquisició de llibres, descripció d'obres, préstec de material de lectura, mediació entre biblioteques, supervisió de la xarxa local de biblioteques de la regió de Malopolska, organització de conferències, etc.

El/la voluntari/a se encarregarà de coordinar el projecte "Meet me in the library", que consisteix en l'organització d'un "tandem lingüístic" gratuït -converses per intercanviar idiomes- (faràs classes, ensenyaràs el teu idioma, t'encarregaràs de passar llista i organitzar les reunions; a més, t'encarregaràs de preparar l'aula, així com presentacions i material necessari, etc.). A més, t'encarregaràs d'organitzar trobades culturals per a grups de nens, joves o adults.

Com a voluntari/a, escriuràs un blog sobre les teves activitats, prepararàs informes i estadístiques en Excel. Seràs responsable de donar un cop de mà: organitzant esdeveniments i exposicions, digitalitzant llibres per a la col·lecció, buscant noves publicacions per a la biblioteca, etc.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

  • Allotjament. Viuràs en un apartament compartit amb altres voluntaris. Compartiràs habitació amb un altre company/a (habitacions per 2, de vegades per 3). La cuina i la cambra de bany també seran compartits amb els teus companys. No fa falta que portis els teus propis coberts i plats, però sí hauràs de portar els teus llençols. És probable que a la teva arribada hagis de pagar una fiança de 120€, que es retornarà al final de la teva estada.
  • Transport local. L'organització coordinadora et reemborsarà els diners corresponents a la compra de la targeta per a bus i tramvia de Cracovia.
  • Suport lingüístic. Rebràs classes d'idioma una vegada a la setmana. STRIM s'encarregarà de donar-te llibres i materials.
  • Costos de viatge. Se't reemborsarà el cost de desplaçament (anada i tornada) -fins al límit marcat pel calculador de la UE-.
  • Pocket & Food money. Rebràs 85 al mes en concepte de diners de butxaca en el teu compte. Per a menjar disposaràs de 400 zloty polonesos al mes (95 euros).

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.10.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove