Esdeveniment de l'agenda

SVE a Portugal, en la Societat Portuguesa d'Esclerosi Múltiple

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: SVE, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 1 de setembre de 2018 al divendres 31 de maig de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 20 de juny de 2018 al dijous 28 de juny de 2018
Descripció

Mundus busca 1 voluntari/a (18-30 anys i amb residència a Espanya) per al projecte "Evolve, Create, Support!", un projecte de Servei Voluntari Europeu de 9 mesos amb l'organització SPEM (Societat Portuguesa d'Esclerosi Múltiple). 

La data límit per presentar la teva candidatura és el dia 28 de juny del 2018.

Organització d'acollida: SPEM (organització Coordinadora: SPIN)
Lloc: Lisboa
Dates: 01/09/2018 - 31/05/2019
Durada: 9 mesos
Nombre de places: 1
Data límit: 28 de juny del 2018
 

La Societat Portuguesa d'Esclerosi Múltiple (SPEM) és una IPSS portuguesa fundada en 1984 amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones amb Esclerosi Múltiple atenent-les a través de diversos serveis socials, així com dels seus cuidadors i parents. SPEM desenvolupa les seves activitats en diferents àrees complementàries: d'una banda, treballa amb poders públics i autoritats nacionals competents en àrees socials i de salut, amb la finalitat de promoure una major eficiència en la difusió de la informació sobre l'Esclerosi Múltiple i l'accés a les teràpies afins; d'altra banda, dóna suport integrat i multidisciplinari a través de serveis especialitzats com el Centre d'Activitats Ocupacionals, el Centre de Neurorrehabilitación, atenció domiciliària, Psicologia, Treball Social o Suport.​

 

Les tasques del voluntari seran:

- Recolzar les activitats quotidianes al Centre d'Activitats Ocupacionals (centre que té com a objectiu promoure el desenvolupament i manteniment de les competències i la integració social de les persones amb Esclerosi Múltiple, incrementant la seva autonomia en la seva rutina diària i augmentant la seva qualitat de vida a través de: formació en noves competències, sessions de moviment/relaxació, activitats recreatives i terapèutiques/recreatives).
- Proporcionar suport als pacients durant l'hora de l'esmorzar.
- Acompanyament logístic i acompanyament d'excursions d'un dia amb els pacients.
- Recolzar el Treball Social (Projecte EM'Laço) a través de visites domiciliàries a persones socialment aïllades i activitats a l'aire lliure.
- Suport a campanyes de recaptació de fons i organització d'esdeveniments.
- Participació al calendari regular d'esdeveniments (exposicions, debats, presentacions de llibres, concerts, etc.).
 

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.10.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove