Esdeveniment de l'agenda

Taller | Webinar: Viure i treballar a Holanda

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Holanda, estranger, estudiar i treballar
Tags: Mobilitat Internacional
Organitza: Oficina Jove del Barcelonès. Centre Europa Jove
Tipus entrada al calendari: Tallers Mobilitat Internacional
Dates de realització
Dimarts 13 de setembre de 2016, de 18:00 a 19:00 hores
Dates d'inscripció
Del divendres 29 de juliol de 2016 al dimarts 13 de setembre de 2016 a les 18:00
Descripció

Són molts els espanyols que han decidit venir a viure i treballar a Holanda. Holanda és un país amb una alta qualitat de vida i una taxa d'atur molt inferior a l'espanyola.

Si ets uns dels quals s'està plantejant la idea de venir a viure i treballar a Holanda o millorar els teus idiomes aquest estiu, estàs de sort! A Hello World Holanda porten quasi 3 anys assessorant i orientant a espanyols/es que volen venir a viure, estudiar idiomes i/o treballar a Holanda. 

El dia 13 de setembre Hello World ofereix, en col·laboració amb el Centre Europa Jove, aquest webinar sobre oportunitats als Paisos Baixos. 

Inscriu-te i ens posarem en contacte amb tu abans del curs. 

 

Informació complementària
Professorat: 

Sonia Portillo és la fundadora i directora de Hello Wordd Holanda, una agència per viure, emprendre, viatjar i treballar a Holanda. Diplomada en Ciències Empresarials, Llicenciada en Investigació i Tècniques de mercat +Màster de Marketing a Amsterdam, la seva experiència laboral s'ha centrat a l'àmbit del màrqueting, RRHH, finances i autoocupació. Va arribar a Holanda fa 10 anys d'Au Pair i des de llavors ha treballar, estudiant i emprenent en aquest país.

Certificat d'assistència: 
Si

Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.07.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove