Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat al Essaouira (Marroc) amb Viento Norte Sur

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: cooperació, estranger, solidaritat, voluntariat
Temàtica activitat del calendari: Voluntariat cooperació
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 21 de juliol de 2016 al dijous 27 de juliol de 2017
Descripció

L'associació Viento Norte Sur et proposa que siguis voluntari/a a l'orfenat d'Essaouira (Marroc). A Essaouira hi ha més d'un centenar de nens i nenes que viuen en circumstàncies difícils. Aquests infants han perdut als seus pares o aquests no poden satisfer les seves necessitats bàsiques i són abandonats per les famílies. Essaouira Darna és una associació marroquí que va ser creada per a satisfer les necessitats d'aquests nens.

El seu objectiu principal és la gestió de la institució com a centre d'acollida i l'assistència social per a garantir l'educació, la salut i el benestar dels nens.

TASQUES:
Amb la teva estada a l'orfenat contribuiràs a la vida de nens/es poc privilegiats. Tasques que realitzaràs:
• Assistiràs al personal del centre en el dia a dia del funcionament de l'orfenat, participant en les diverses activitats que estan en funcionament durant la teva estada.
• Participaràs en les activitats diàries de l'orfenat, assegurant-te que els nens i nenes estan alimentats, banyats i vestits, i donant-los atenció personal.
• Realitzaràs tasques d'oci i temps lliure.

DATES: De setembre a juny, ambdós inclosos: Dates flexibles en funció de la teva disponibilitat. Pots triar un període des d'una setmana fins a un màxim de 3 mesos.

QUOTA DE PARTICIPACIÓ: La quota de participació varia en funció de la teva estada. A continuació es desglossa la quota. L'import total es calcularà una vegada t'hagis posat enn contacte amb l'Associació i comuniquis la durada de la teva estada.
- Quota de soci: 50 €
- Despeses de gestió i administratius: 100 €
- Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil (obligatori): 30 € la setmana completa. No es pot contractar per dies.
- Allotjament i manutenció: Pots buscar el teu propi allotjament o anar a l'alberg que t'ofereix l'Associació: 140 € (Una setmana en pensió completa). No es pot pagar per dies. Habitacions compartides.
- El teu viatge fins a Essaouira (no inclòs): Tu proposes les dates del teu viatge, per a una millor gestió del teu temps i diners
- Despeses personals (no inclòs)

Font: Associació Viento Norte Sur.

Informació complementària
Públic objectiu: 

REQUISITS:
Persones amb capacitat per a treballar en grup, que tinguin adaptabilitat a l'entorn, amb flexibilitat pels canvis que es puguin produir, persones amb capacitat de resoldre problemes i capacitat de pressa de decisions i sobretot que tinguin interès per a conèixer una altra cultura i un país diferent. A més, cal tenir experiència en voluntariats internacionals, coneixement de almenys una de les llengües majoritàries del país (en aquest cas francès) i nocions de la cultura marroquí.

Localització i contacteAssociació Viento Norte Sur
Informació addicional: http://www.vientonortesur.org/wp-content/uploads/2015/10/Voluntariado-Essaouira-...
Adreça electrònica de contacte: info@vientonortesur.org

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 21.07.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove