Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat amb Enginyeria Sense Fronteres

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Voluntariat, cooperació, estranger, solidaritat
Tags: Voluntariat a l'estranger, cooperació, solidaritat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 31 de desembre de 2017 al dilluns 31 de desembre de 2018
Dates d'inscripció
Del diumenge 31 de desembre de 2017 al dilluns 31 de desembre de 2018
Descripció

ESF és un espai on implicar-se personalment i activament en aconseguir una societat més justa i igualitària i treballar per eliminar les causes estructurals de les desigualtats tant del nostre entorn, com de l’àmbit internacional. El voluntariat és el motor d’Enginyeria Sense Fronteres i un dels seus majors trets característics, ja que són els voluntaris i voluntàries les que lideren l’entitat, són les responsables de marcar les línies estratègiques i participen activament en l’execució de les tasques tècniques.

Voluntariat a nivell local:

Cada projecte i cada campanya té un grup de voluntaris i voluntàries que hi donen suport. D’aquesta manera el projecte de Moçambic, té el grup de Moçambic, la Campanya d’aigua té al grup d’aigua i així, la resta de projectes.

Voluntariat a l'estranger: 

ESF té un Programa de Coneixement de la Realitat (PCR) dedicat especialment a la formació del voluntariat de l’entitat. Els grups, conjuntament amb l’expatriada, defineixen unes places per fer una estada a terreny, entre dos i tres mesos, principalment a l’estiu, segons les necessitats del projecte. Aquestes places es cobreixen amb el voluntariat de l’entitat. En el cas que quedin places sense cobrir, s’obren a qualsevol persona interessada, amb el requisit del compromís d’incorporar-se al voluntariat com a mínim un any.
Has de tenir en compte que ESF no paga cap depesa d’aquest viatge, però proporciona informació de beques i ajudes possibles.

Totes les persones voluntàries d’ESF han de ser també sòcies. Tot i així no et demanen que formalitzis la teva associació fins passats sis mesos de l’inici del teu voluntariat, ja que consideren que és un temps suficient per decidir si formaràs part de l’entitat o no.

Més informació: https://esf-cat.org/implicat/voluntariat/

Font: ESF

Localització i contacteEnginyeria Sense Fronteres
c/ Múrcia, 24, baixos
Telèfon: 93 302 27 53
Informació addicional: https://esf-cat.org/
Adreça electrònica de contacte: contacta@esf-cat.org

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.12.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove